Nedavno (26.8.2016.) sam naručio jedan sat sa sajta Creationswatches.
Javili su mi na email da je poslat, i tracking broj.
Preko tog tracking broja ne mogu da pratim pošiljku.
Moje pitanje je šta će se dogoditi ako ne primim tu pošiljku ?
Da li će se sat vratiti pošiljaocu, i da li ću dobiti svoj novac nazad (plaćanje je pay palom), šta sa eventualno plaćenom carinom i porezom ?
Pitam zato što sam u međuvremenu došao do zaključka da mi taj sat verovatno neće odgovarati (previše je težak za moj ukus (130 grama - Seiko SRP608K1), to sam shvatio jer mi je pre par dana stigao jedan sat lakši od toga (90 grama- Casio mdv 106), a već i taj je na granici podnošljivosti za mene, što se tiče težine). To sam shvatio tek nakon prijema ovog sata od 90 grama, a stigao mi je nakon što sam već naručio onaj od 130 grama. Ovo nisam znao jer sam početnik u svetu satova, tek učim šta mi odgovara a šta ne.
Ovo pitam zato što na sajtu creationswatch izričito piše da imam pravo da im sat vratim nazad u roku od 30 dana ako mi ne odgovara (jedini uslov je da ga ne oštetim). Idem logikom da ako nakon prijema sata imam pravo da im ga vratim, nazad, onda valjda isto to pravo imam i pre no što sam primio sat.
Ili, da ga primim, isprobam par dana, pa ako mi ne odgovara, da ga tek onda vratim nazad ?
Registracija
Help

236Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi