Amazon.com: Seiko Men's SKX781K3 "Orange Monster" Automatic Dive Watch: Seiko: Watches A ima i OrangeMonster za 166$;)
Ok, samo ja sam se vodio cenom na sajtu... Ako nekog imas u SAD mozda je bolje da ti on posalje, bice sigurno jeftinije...
Printable View
Amazon.com: Seiko Men's SKX781K3 "Orange Monster" Automatic Dive Watch: Seiko: Watches A ima i OrangeMonster za 166$;)
Ok, samo ja sam se vodio cenom na sajtu... Ako nekog imas u SAD mozda je bolje da ti on posalje, bice sigurno jeftinije...
Trenutno je sense toliko povoljan da nije vredno petljati i tamo muciti nekog za tu razliku a mozda je i ne bude na kraju
@shomymix: gumeni moze za tu cenu, ja sam mislio na metalni..
1. Amazon.com: Seiko Men's SKZ229K1 Black Dial Seiko 5 Watch: Seiko: Watches
2. Amazon.com: Seiko Men's SE-SKZ227 Mile Marker Orange Dial Watch: Seiko: Watches Takodje imas i ovu opciju za malu razliku u ceni a mislim da dobijas znatno bolji i lepsi sat. Pozzz
Problem je samo što ovo ne može do Srbije.
Onda ti je najbolja varijanta da posaljes kod nekog u EU, ako vec nemas nikog u SAD...
Cao, drugari,
Prvo pitanje da li je neko kupovao sa ovog sajta vostok-watches ? Ako neko jeste, zanimame kako je izvrsio uplatu, ja nemam paypal , tako da ta opcija otpada. Poslao sam im mail, i rekli su mi da uplatim u banku, i poslali mi neke sifre, ali i dalje ne kapiram kako se to placanje odvija??? Ako neko zna , molio bih da mi pojasni.
Unapred hvala:D
Odes u neku banku i poneses te kodove koje su ti poslali i kazes sluzbeniku da hoces da izvrsis bankovni transfer u inostranstvo-oni ce dalje da ti sve zavrse.
Obicno to kosta oko 1.000,00 dinara (u zavisnosti od banke) i sve se zavrsi za 15 minuta mada za sam transfer novca treba 2-3 radna dana.
Naravno, najbolje je to uraditi u banci gde vec imas racune zato sto ti je potreban devizni racun, mada i ako nemas to se brzo resi.
Jos samo jedan dodatak na vladino objašnjenje, neke banke (npr Intesa) traže da adresa isporuke bude u Srbiji.
Hvala puno na odgovoru:D
Jos 1 pitanje, do kolike cifre sata se sat ne carini i ako se carini kolika je carina? I kolko se otprilike ceka dolazak sata?
50 € ako ti salje pravno lice a 70 € ako je od fizickog mada je stvar procene carinika da li ce da poveruje u cifru na racunu. Ako prelazi taj limit onda ide 10% carine na cenu sata + postarinu i onda 18% PDV na sve zajedno.
Hvala tiho:)
I obavezno trazi da ti salju obicnom postom sa tracking brojem (ako sat nije narocito skup) posto DHL, UPS itd. jos dodaju troskove spedicije kada stigne ovde - oko 20-100 €.
A carina ako narucujem iz Amerike kolika je?:)
Ima li ko iskustva s ovim sajtom:
� Prodaja originalnih satova po najnizim cenama - Prodaja Satova - Home ?
~ razlog sto pitam: videh da imaju Orient ali deluju mi neubedljivo, izgled sajta, sakriven info o vlasniku domena, nema kvačica (č,š,ć) na sajtu ko da su neki klinci pisali...
Ne deluje ubedljivo, i izgleda taze, ko zna?! Bolje se drži proverenih sajtova...
resio sam da kupim G Shock i ovo je najpovoljnije sto sam nasao:
Casio G-Shock Black Digital Mens Watch DW5600E-1
zanima me jel skoro neko porucivao sa jomashop-a, da li isporucuju u Srbiju regularnom postom i koliko vremena treba da se isporuci sat!? i da li da ih pitam da napisu da je poklon ili da salju kao fizicko lice, posto racunicom dolazim do vrednosti od 55eura pa da mi ne naplacuju carinu zbog 5 eura preko!?!
hvala unapred
Mozda je bolje da ga uzmes kod nas:
Casio DW-5600E-1V
Muški sat | Casio | sat | S&L Jewelery Watches | 7760 dinara | prodaja
ne procitah celu temu, ali po naslovu rekoh da postavim pitanje ovde.
na kom sajtu je najbolje gledati citizen nighthawk sa metalnom narukvicom .na ebay-u se cene krecu oko 240$ ,a sumnjam da je to najniza cena. i kolika krajnja cena moze da se ocekuje ako bi se sat narucio online .
Evo ovde ti je oko 220$, i sajt je proveren
Citizen Promaster Eco Drive NightHawk BJ7010-59E BJ7010 Watch
Pozdrav svima,
Planiram da porucim preko interneta Orient Mako. Cena mu je 101€. E sad posto za sat raspolazem budzetom od maksimalnih 200€ koliko sam spreman da odvojim za isti voleo bih da mi neko napravi računicu koliko mogu da ocekujem ostale troškove. Moja računica izgleda ovako:
Sat: 101€ + 10% carine = 111.1€ + 20% PDV = 133.32€ (po danasnjem srednjem kursu 14665 RSD )
Na sve to treba dodati troskove transporta i to je ono sto ce me opredeliti za ovaj sat ili Seiko SNZH55. Naime na sajtu za nasu zemlju se nude dva načina isporuke FedEx International Priority Express Shipping i Registered Parcel Free Shipping. Prvi se placa 31€ a drugi je navodno FREE. Da li to znaci da je besplatno? Imao sam prilike da narucujem neke kataloge iz nemacke koje su slali potpuno besplatno jedino se placao carinski pregled oko 240 dinara ako se dobro secam. Pritom su ti katalozi bili itekako teski i preko 2 kg sto je daleko teže i glomaznije od ručnog sata. Evo sta pise na sajtu za ovaj vid isporuke:
Registered Parcel Free Shipping: Packages sent by Registered Parcel are distributed by your country's local post office system once they reach your country. For some countries this option is not available. By this shipping method, your order can take anywhere between 10-15 days to reach you once shipped. A package reference number will be emailed to you once your order is shipped. Limited package tracking is available for this shipping method.
SERBIA:
Registered Parcel Shipping (10-15 days) - FREE
FedEx International Priority Express Shipping (2-4 days with online package tracking) - 31€
Znaci je li ovo zaista besplatno ili se ipak nesto plaća i kakva su iskustva sa ovim sajtom? Citao sam u prethodnim postovima da su iskustva pozitivna ali nije na odmet da mi potvrdite to ko je imao skorije iskustvo.
U planu:
Orient Mako Diving Sports Automatic EM65001BV Mens Watch
Alternativa:
SEIKO XSNZH55 Mechanical - Satovi - Vitanov Beograd
Nikako FedEx!
Odaberi slobodno free opciju, i neces da platis nista osim dazbina na carini.
Sa tog sajta su narucivali clanovi foruma i ok je bilo sve.
Sajt je dobar i proveren, vise clanova je kupovalo kod njih.
Nikako nemoj da porucujes preko fedex, dhl i slicne sluzbe, posto oni naplate spediciju 40-ak evra.
Ovo free ti je obicnom postom i zato duze traje, ali je free
Hvala puno na brzom odgovoru. Ako se postarina ne placa onda svakako Orient ima prednost nad seikom. Orient mi lepse izgleda jedino sto mu zadnja strana nije providna pa ne mogu u mehanizam da buljim :D ali dobro...A da sacekam dok stigne nije problem. Ne zurim nigde. Hvala vam jos jednom.
Taj Seiko mozes da uzmes i ovde: Seiko SNZH55K1
da li ima jos neki pouzdan sajt sa nighthawkom u istom cenovnom rangu osim ovog . ovde su sold out.
Citizen Promaster Eco Drive NightHawk BJ7010-59E BJ7010 Watch
Uzmi ga kod nas, jeftinije ce te izaci.
Citizen BJ7010-59E NIGHTHAWK
Skoro sigurno da ce izaci jeftinije.
Na cenu sa stranog sajta, kad dodas carinu izacice te isto.
Evo ako bas hoces da kupis preko interneta, ovaj sajt je pouzdan.
Citizen Nighthawk Eco-Drive Pilot Watch Mens Watch BJ7000-52E
ok , videcu ovih dana sta kako za narucivanje sa neta/ebaya pa cemo videti... poz
Vezano za nighthawk narucivanje sa jomashopa, propalo je . pokusavali smo sa prijateljovog paypal accounta,ali jednostavno nije htelo da prihvati , i trazilo da koristimo drugi nacin placanja , (sa tog accounta se redovno kupuju stvari iz usa??)stoga je porudzbina propala..
Nisam se dao pokolebati, pa sam kontaktirao sense watch shop i sat su poslali u njihovu radnju u knez mihajlovoj ulici i kupio ga danas. dve godine garancije, vema je fin i zadovoljan sam. sada eventualno do gospodina puga po koznu narukvicu i sto se mene tice dosta za godinu dve. hvala svima na pomoci .
cisto informativno, gde kod nas naci kvalitetne nato kaiseve i koje su njihove cene.
ipak je ovo neki nato/army/pilot/sta sve ne sat :)
Cestitam na kupovini odlicnog sata:congrats:
NATO ces kod nas jako tesko da nadjes.
Kad budes imao vremena, postavi neku sliku.
@pas - NATO kaiseve mozes povremeno da nadjes na kupujem-prodajem. ne znam kakvog su kvaliteta jer nisam kupovao, ali tek da javim, vredi pogledati buduci da ih drugacije ovde ne mozes kupiti.
Da.I cena im je oko 18-20 evra.
hvala ljudi , videcu ako izleti nesto , mislim da bi nato fino legao za neke casual prilike. slike ce verovatno izbaciti gospodin pugo u temi o kaisevima , samo da dogovorimo..
Ljudi, pomagajte...
Narucio bih sat...
Bulova Men's 96A111 Automatic Strap Silver White Dial Watch: Watches: Amazon.com
Ali nemam pojma kako i koliko ce to da me kosta na kraju... I da li je uopste izvodljivo?
Bobane,
Ne mogu da verujem da sam te toliko zarazio ovom Bulovom :)
Baš sam malopre poslao jedan upit za nju, sa idejom da je naručim... pa ako se pokaže da je ipak velika za moju ruku da je prodam... a ako mi odgovara veličina, da je zadržim.
Dobro, ovako ću samo da sačekam da tebi stigne, pa da onda probam ;)
Kako mislis velika, to je samo 43 mm, ja se plasim samo da ne bude mala :). Sta ces, megaloman.
A kako da je narucim, koliko ce da me kosta carina, postarina, kako da platim, imam sto pitanja...
E, mislim da bi ustvari bilo fer da je ti kupis, a da je meni prodas ako ti bude velika.
Ako je njen prečnik zaista 43mm onda čisto sumnjam da će ti biti velika, jedino ako nemaš baš tanak zglob.