Linkovi ka online prodavcima narukvica i kaiševa se nalaze u temi - "Online prodaja narukvica - linkovi".
- Authentic Watches - Prodaja satova srednje i visoke klase. Nisu autorizovani dileri, daju svoju garanciju na satove.
- TikTox - Odličan sajt ukoliko ste zainteresovani za Casio i G-Shock satove i rezervne delove.
- Watch Shop - Prodavac koji ima pozitivne ocene od strane kupaca i pristojne cene.
- Orient Uhren - Orient satovi i prodavac iz Nemačke. Korektne cene i pozitivna iskustva članova foruma su dovoljni da se nađe na ovoj listi. Nije autorizovani diler.
Ukoliko tražite polovan sat, verujem da će biti od pomoći ovi sajtovi koji nude pregled privatnih oglasa sa stranih foruma...
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Da li i vama Discount Watch Store traži unos capcha sigurnosnog koda kada bili preko newslettera bilo direktno pokušate da pristupite sajtu? Izgleda da je bilo zloupotreba sa naših IP adresa pa su nas stavili u sandbox.
Da, nažalost blacklistovani smo.![]()
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Zanima ne da li je neko imao iskustva sa ovim web shopom Creation Watches vidim da imaju mogucnost dostave za CG i Fedex-om i nekom obicnom postom free
Nekoliko članova je kupovalo na tom sajtu, medju njima sam i ja. Mogu da pohvalim Raula, jako korektan, jako poslovan čovek. Što se slanja tiče, besplatno je običnom poštom, i paket putuje izmedju 10 i 15 radnih dana...
FedEx usluge su 39 dolara, s´ tim što postoji velika verovatnoća da ce ti i prilikom dostave paketa kurir, osim carine i poreza , naplatiti još 30 ak eura na kontu njihovih špediterskih usluga (carinjenje, sredjivanje papira, dostava na kucnu adresu...sta ti znam sta sve), ali paket stize u roku od 3-4 dana...
Clan Don Krstic je ovih dana pazario kod njih, i koristio je usluga FedEx-a, tako da ti on moze preciznije reci da li ima dodatnih troškova
Ja sam i mislio obicnom postom uvijek sve sa neta narucujem obicnom postom jos nikada nisam platio
carinu niti bilo kakve dodatne troskove
Primijetio sam da je vec nekoliko dana na Jomashop-u Flash sale Seiko satova ima oko 200 modela na popustima i preko 70%
Tako da je cijena Seikove petice sada oko 50$ za vecinu modela sto je prilicno povoljno
au sta mi rade!!! imam 2500din do kraja meseca a tako zelim jedan dres Seiko sa belim siferom.
Seiko 5 Automatic Silver Dial Link Bracelet Mens Watch SNKK87
50 eura!!!!!!![]()
wellcome to the clubZaduzi se a kasnije razmisljaj sta ces i kako ces
![]()
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bookmarks sajtovi