Još samo da dodam, ako sama firma nema registrovanu prodavnicu na nekoj adresi u BGu ili nekom drugom gradu, a u slučaju da dođe do neke situacije gde ćeš ti morati da reklamiraš robu/izvršiš povraćaj novca, onda ti ne bi preporučio da uzimaš kod njih. Pored toga, servisiranje satova i garancija su diskutabilni.
Vladan je rekao da ne želi da analizira kredibilitet sajta, poštujem to i ne bih želeo ni ja, ali nažalost živimo u takvom vremenu i zemlji gde je i to neophodno.

[offtopic] Ja sam danas celo prepodne proveo u ganjanju sa kojekakvim firmama i inspekcijama u nameri da izvučem novce koje mi duguju, i za razliku od nekih ranijih godina, danas udruženja za zaštitu potrošača i inspekcije rade svoj posao mnogo bolje i zaista su na strani kupaca. Ali zato utrošeno vreme i živci na sve to... [/offtopic]

Inače, što se samih satova tiče a što sam zaboravio da prokomentarišem sinoć, Vladan ti je sve rekao i ja ću samo ponoviti već rečeno... kineski mehanizmi diskutabilnog kvaliteta (imaš onih koji znaju da se nose i sa eta mehanizmima a imaš i onih koji prestanu da rade posle 2 dana), brendovi koji nisu vredni pomena a ja sam jedino uspeo da nađem cene Chevalier Royale, kako bi mogao da ih uporediš.

Pozdrav