Nikola i ja sam negde na ovom forumu postavio slicno pitanje, na eBay-u ima zanimljivih Casio satova vec od 50 dolara pa plus postarina plus carina ne mogu da predje 100 eura, koliko se i kod nas na oglasima prodaju pa do 120 i vise za model koji tebe interesuje...
Nekoliko kupaca je otvorilo kupljene i u njima su kao originalni Casio mehanizmi. Prica je da se kupuju originalni mehanizmi a posle u Kini stavljaju u iskopirana kucista, meni je sada drugar u USA i moze mi doneti jedan za 50 + 30 dolara, stvarno primamljivo ali sam uvelicavao slike sa neta, pronalazio sitne razlike i jednostavno mislim da to nije to. E sada neko to ne vidi i ne smeta mu a neko vidi i smeta mu, odluka je tvoja... Samim tim sto ti niko vec nekoliko dana nije odgovorio na pitanje, imas odgovor o tim satovima...
Inace ja sam imao dosta Casio satova a i sada imam jedan mali tanak analogno - digitalni ali mislim kao i vecina na forumu da je odnos za Casio ulozeno - dobijeno veliki ali jednostavno za maksimalno nesto malo preko stotinak eura, one skuplje, po meni jednostavno ne umeju da naprave...
Pozdrav...
Registracija
Help

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi