Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 22

tema: Zodiac

Hybrid View

Mlađi član
    Član od
    10.11.2009.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    17

Određen forumom Re: Zodiac

Da bi ti pomogli moras barem da nam kazes sta otprilike želiš.kakav izgled,kakav mehanizam,hoćeš li švajcarca,italijana,japanca...

Istaknuti član Avatar korisnika dragon
    Član od
    27.8.2008.
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    55

Imaš par odličnih tema za satove u tom cenovnom rangu.
    Pogledaj sledeće linkove:

Pomoć pri izboru sata do 300EUR
    Tissot do 300-350 eura
    Predlozi za kupovinu sata do 500 EUR

Inače, Zodiac nije iz grupe Fossil satova već Fossil ima vlasništvo nad Zodiac-om. Fossil satovi su modni satovi a zodiac je ipak malo kvalitetniji od njih. I bilo bi poželjno da malo preciziraš šta voliš a šta ne kod satova, kako bi članovi mogli da ti pomognu.
    Pogledaj i forum "prodaja satova", ima par interesantnih ponuda, pogotovo Orient-a!

Pozdrav
    PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA

"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"

Men invented time. Seiko perfected it.

Banned
    Član od
    2.12.2009.
    Lajkovi
    26
    Reputacioni uticaj
    0

Moje izvinjenje svima što nisam precizirao šta želim. Želim Švajcarce, Nemce. Dragon mi je preporučio Orient i svidja mi se, želim automatike, peferiram hronografske satove. Još jednom primite moje izvinjenje zbog nepreciznog pitanja!

Član Avatar korisnika Hakinen
    Član od
    29.12.2008.
    Lajkovi
    27
    Reputacioni uticaj
    17

Mogao bi i da sam pokazes neki model kao primer.
    just nice and easy now...there is no need to rush

Banned
    Član od
    2.12.2009.
    Lajkovi
    26
    Reputacioni uticaj
    0

Pomoć oko modela mi je i potrban, volim lep izgled sata kao i lep mehanizam, zato dajte savete!!!

Istaknuti član Avatar korisnika dragon
    Član od
    27.8.2008.
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    55

Igore, ono što je tebi lepo meni može da bude ružno i obratno. Ne možemo mi da odaberemo sat umesto tebe jer ćeš ga ti nositi, pa je bitno da ti nama pokažeš šta se TEBI SVIĐA, a posle ćemo lako doći do preporuka i predloga. Ako planiraš da kupiš sat, valjda si do sada obišao barem nešto od radnji kod nas ili sajtova, bilo proizvođača satova bilo online prodavnica i mora da si naišao na nešto što ti se dopada.

Postavio sam ti linkove do par tema na forumu gde su ljudi tražili preporuke satova do 300€, nisi se izjasnio dal ti se nešto od toga sviđa ili ne, rolex replica kellot osim za Orient što je poprilično neodređeno jer baš Orient ima izuzetno šarenoliku ponudu.

300€ i automatik, hronograf, švajcarac ne idu zajedno. Jednostavno, premalo novaca da bi sve to mogao da dobiješ u jednom proizvodu.
    Hronograf satovi sa mehaničkim mehanizmom... jedino da pogledaš satove kineskih proizvođača ili eventualno ruskih. Mada ćeš se i kod Rusa teško uklopiti kada se uračunaju troškovi slanja, carine i poreza (i eventualno usluge špeditera).
    Evo ti par slika ruskih hronografa, jel ti se sviđa neki?

Pozdrav
    PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA

"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"

Men invented time. Seiko perfected it.

RUS
    RUS je offline
    Moderator Avatar korisnika RUS
    Član od
    17.4.2009.
    Lajkovi
    43550
    Reputacioni uticaj
    578

Svajcarac,hronograf i automatic za 300 e, jedino mozes da uzmes onaj novi
    SWATCH.

Banned
    Član od
    2.12.2009.
    Lajkovi
    26
    Reputacioni uticaj
    0

Da dragone i svaka čast, svidjaju mi se Pilot Berkud (nalik mi je Fortisu) ali niste me najbolje razumeli, ne mora da bude automatik, ne tražim sve zajedno u jednom satu...

Banned
    Član od
    2.12.2009.
    Lajkovi
    26
    Reputacioni uticaj
    0

Dragone, da li znaš gde bi mogao da nadjem Poljot, Berkut, satove koje si mi preporučio?
    Uz ponovno izvinjenje svima, nov sam u ovome, satove u prodaji u Srbiji znam iz naših prodavnica, a oni su, Tisot, Festina, Jaguar, Zodiac itd...što je pristupačno mom dzepu!
    Razmišljao sam o Zodic-u ZO7611 ali sada vidim da ipak ima satova za koje nisam ni znao da ih ima u Srbiji. Svidela mi se tvoja preporuka Orient-a pa sam pronašao Semi Skelton i dopada mi se. Iskreno Rus, Berkud više ali sada tako olako kao sa mojom Festinom F16354 neću ponoviti, kupio sam ga prebrzo bez nikakvog istraživanja, pozdrav!

Slične teme

1. ZODIAC ZO 8510 automatic
    By ANGEL in forum Swiss-Made mid-range satovi
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 11.6.2011., 11:03
  2. ZODIAC satovi
    By Nikola in forum Swiss-Made mid-range satovi
    Odgovora: 21
    Poslednja poruka: 25.12.2009., 17:56
  3. Zodiac ZO2400
    By aktiva in forum Gde kupiti?
    Odgovora: 2