I ja bih odabrao Anantu.
I ja bih odabrao Anantu.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ja bih ti ipak preporucio Astron posto nismo u istoj vremenskoj zonia ukoliko ne nameravas u buducnosti mnogo da putujes po svetu onda GS.
Drugari, hvala na dobrodoslici
Kad budem imao vremena okacicu neku sliku. Zemlja izlazeceg sunca je prelepa. Nisam ni znao da je sada jek turisticke sezone. Mada ko saradjuje sa Japancima, taj se nece nauzivati
Ovo malo slobodnog vremena koristim da vidim sto vise stvari. Na satove sam nabasao u jednom od njihovih ogromnih soping molova samo za tehniku. To je nepregledno. Kao tri delta sitija, samo tehnika
Cini mi se da je ananta povoljnija i lepsa. One anante koje nisu snizene su svaka preko 2000 evra...Ja nisam neki strucnjak, ali volim masivnije satove. Nesto izmedju sportskog i elegantnog. Bas kao ova dva. Ako neko ima predlog i za jeftiniji sat na tu temu, bio bih mu zahvalan.
Veliki pozdrav iz Kyotoa, bivse prestonice Japana![]()
chief, pridruzujem se dobrodoslici! Ova Ananta mi se bas svidja i ja bih je pre izabrao. Licno mislim da za te pare neces naci mnogo sta bolje od ovog Seika.
Od jeftinijih Seiko satova, preporucio bih ti neki od JDM - onih koji se mogu kupiti samo u Japanu.
Meni se posebno svidjaju:
Seiko Prospex SBDX001 Marinemaster 300M (tzv. MM300):
IMG_5716.jpg
(moze se naci za 2000-2500$ ponekad i manje)
ili
Seiko Prospex SBDC001 ili SBDC003 (crni ili teget) - tzv. Sumo
Sumo.jpg
(moze se naci za 600-700$ ponekad i manje)
Evo kako izgledaju jedan pored drugog:
MM300 vs SUMO.jpg
No time to lose
Dobro nam dosao.Sta god izaberes neces pogresiti.Seiko Ananta je vrhunski sat i meni licno lepsi.
ILI seiko Ananta SRQ011 (1).jpg ILI sast001-25 (1).jpg
Ja uvek biram onaj sa najvećim popustom, ako je to Ananta,.... Astron svakako ima manji popust, jer je noviji model.
Pozdrav Chief-e...
Ja takođe biram Anantu! Pored "Grand Seika", to je nešto najbolje što su oni do sada napravili. Sem toga "Ananta" na japanskom znači nešto, nedostižno, izvišeno, neponovljivo... otprlike, možeš pogledati na njihovom sajtu dataljnije.
Sam Anantin oblik kućišta je ima motive tradicionalnog japanskog mača katane, kada ga pogledaš sa strane.
Pored Anante, kao što su ti već drugari rekli, pogledaj i i gore pomenuti "Grand Seiko" elegantniji su, a takođe ima hronograf verzije.
Pitao si da preporučimo nešto jeftinije modele, ja to ovaj put neću moći. Ali kad si već tamo pogledaj modele i Anante i Grand Seika sa "SPRING DRIVE" mehanizmima. I obrati pažnju na rad sekundare, stavi ih na ruku za sve nas koji to možda nećemo ni videti. Lako ćeš ih prepoznati na ciferu svima piše "Spring Drive"! Još jednom srdačan pozdrav i lep provod!
Ovo će možda pomoći:
SEIKO Ananta
Grand Seiko | SEIKO WATCH CORPORATION
Mišić M.
Imam rijesenje - kupi oba.
I kad dodjes u BG sebi ostavi Astron, a meni prodas Anantu jer je jako zelim a u Japan necu u blizoj buducnosti.
Ako imas financijske mogucnosti za tako nesto ja bih bio jako zainteresiran za dogovor.
A mozes i meni jednog Prospex Suma doneti, ozbiljno![]()
Japan je jedno od najskupljih mesta za zivot na svetu. Tesko da imam neogranicene finansijske mogucnosti
Ako se na ovo dodaju zahtevi rodbine, devojke i prijatelja za laptopovima, tabletima, kamerama, lcd-ovima i ostalom tehnikom, ne samo da cu ubrzo bankrotirati, nego cu na granici biti uhapsen za primer kao najveci svercer japanske tehnike u istoriji![]()
Bookmarks sajtovi