Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 25
Like Tree9Likes

tema: seiko 5 automatic sport

Hybrid View

Novi član
    Član od
    17.1.2016.
    Lajkovi
    1
    Reputacioni uticaj
    0

Određen forumom

Citat skydrummer kaže: Pregled poruke
    Black 23 dobro došao na forum.
    Sat koji te interesuje je sasvim ok. Da li ti se dopada ovaj model Seiko SKZ211K1 i da li si pitao da li ga imaju na stanju? Inače model SKZ209K1 se dugo prodavao na KP, polovan naravno.
    skydrummer nisam pitao za taj model,vec imam jedan crne boje swatch,pa zbog toga

ima dosta modela slicnih,valjda cu naci nesto po volji.Koliko cesto se na ovim seiko automaticima mora podesavati vreme?Hvala svima na odgovorima.
    Poslednja ispravka: RUS (17.1.2016. u 19:56)

RUS
    RUS je offline
    Moderator Avatar korisnika RUS
    Član od
    17.4.2009.
    Lajkovi
    43550
    Reputacioni uticaj
    578

Određen forumom Re: seiko 5 automatic sport

Malo sam gledao po internetu i taj model nigde nemaju na stanju. Verovatno je prestao da se proizvodi, cim ga niko nema, tako da ti ne gine pronalazenje neceg slicnog.
    "I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna

Novi član
    Član od
    17.1.2016.
    Lajkovi
    1
    Reputacioni uticaj
    0

Citat RUS kaže: Pregled poruke
    Malo sam gledao po internetu i taj model nigde nemaju na stanju. Verovatno je prestao da se proizvodi, cim ga niko nema, tako da ti ne gine pronalazenje neceg slicnog.
    Rus hvala sto si trazio.sta mislite o ovom saticu?Promaster Marine u sad ga videh na sajtu bomara,vidim da postoji i na metalnoj narukvici na netu,ali je u bomaru na nekoj silikonskoj koja mi se ne svidja.Valjda se to mogu sa njima nesto dogovoriti?od ovog prvog seika sam odustao jer ga jednostavno nema.Sta predlazete,ovaj eco drive ili neki seiko 5 automatik?

Stariji član Avatar korisnika tiha
    Član od
    17.7.2011.
    Lajkovi
    2628
    Reputacioni uticaj
    134

Obicno nije moguce porediti automatik i kvarc ali po mom misljenju ovaj Citizen je mnogo bolji sat nego Seiko 5 automatici. Cak je i ova cena sa popustom ok. Sto se tice metalne narukvice, Bomar ce verovatno morati da je naruci a pretpostavljam da je cena 5000+ dinara.
    Poslednja ispravka: tiha (17.1.2016. u 23:27)

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •