Prikaz rezultata 1 do 9 od ukupno 9
Like Tree13Likes
  • 2 Post By
  • 1 Post By
  • 1 Post By tihomirov
  • 7 Post By StariAS
  • 1 Post By
  • 1 Post By

tema: Savet za kupovinu vintage sata

Hybrid View

Stariji član Avatar korisnika Nenad Arandjelovic
    Član od
    19.11.2012.
    Lajkovi
    11522
    Reputacioni uticaj
    30

Određen forumom Re: Savet za kupovinu vintage sata

Sky druze,znam da si recit,ali svaka cast na odgovoru.Ovi Seiko modeli mi se bas svidjaju,volim ja taj vintage period.Pazi ovako,imam onog dedinog Komandirca i ocev Seiko,ali bih voleo da imam vintage sat koji cu nositi bez pritiska.Da se nesto desi na nekom od ta dva sata,ja bih se bas skucao,jer ipak je to nesto sto se cuva kao uspomena,dok ovo sto ja kupim,nije toliko opterecenje i da mu se nesto desi.
    Takodje zelim da malo i na tom polju osvezim kolekciju,a sve u cilju da napravim ono sto sam zacrtao.

Kolega Tihomirov,nije mi bitan tip ili vrsta sata,da li je dress,diver,pilot,bitno mi je da se uklapa u one smernice sto sam napisao.Cuo sam da su i kinezi imali lepe vintage satove,sto nisam toliko znao.

Znaci,bilo koji sat,koji se uklapa u smernice koje sam naveo,dolazi u obzir.Moze kod nas,moze preko,moze "buy it now" ili aukcija,nije mi vazno.

Slobodno dajte predloge ili link oglasa,pa ce svi koji zele,na kraju reci svoje misljenje u cilju da mi se pomogne oko izbora.

Hvala jos jednom.

Sent from my FRD-AL10 using Tapatalk

Član Avatar korisnika tihomirov
    Član od
    31.10.2014.
    Lajkovi
    2818
    Reputacioni uticaj
    190

Ovaj prodavač ima europske proizvođače i sve vintage roba pa pogledaj malo:

https://www.ebay.com/usr/harz-uhr

Ako želiš recimo ruski sat onda pogledaj ovdje:

https://www.ebay.com/usr/morozov_1917
    Nenad Arandjelovic likes this.

Član Avatar korisnika StariAS
    Član od
    5.6.2012.
    Lajkovi
    2258
    Reputacioni uticaj
    16

Ne znam kakav zglob imaš Nenade, ali evo jedne moje sovjetske preporuke čisto da vidiš kako izgleda iz svih uglova.

Izrađivana je u više kombinacija i sa pozlaćenim kućištem (takvu verziju sam imao), a lično je i bio moj najlepši sat u kolekciji i trebalo bi da se bez problema uklopi u tvoj budžet.
    A ako se pitaš zašto bio, odgovor je da se sat skida uvek kad se nešto radi, pa makar ga i stavio u džep pantalona dok obilaziš gradilište, jer u suprotnom može da se desi da ti sleti s ruke. Ili nosiš Amfibiju.
    A ako se pitaš gde je sat sada. Ostavio sam ga zarivenog u pod mašinske sale na drugom spratu zdanja Renova. Skolkovo. Moskva.
    nele, 83stojan, Zagor and 4 others like this.

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •