Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 54
Like Tree23Likes

tema: Sat od oko 80-90e+-, pozeljno 20atm

Hybrid View

Banned
    Član od
    26.1.2011.
    Lajkovi
    2316
    Reputacioni uticaj
    0

Određen forumom Re: Sat od oko 80-90e+-, pozeljno 20atm

prodaju araphel za devet hiljada dinara što je jedna krajnje neumesna cena, ja sam na primer skoro sovjetsku prodao za 400dinara evo slike u kakvom je stanju, mislim nije mi do para, više je bila simbolična suma, imao sam brdo tih amfibija

inače ja nisam da se sa satom ide u morsku vodu uopšte

17974223_1877660045849406_707223700_n.jpg
    Poslednja ispravka: Милан Милановић (1.6.2017. u 20:06)

Mlađi član
    Član od
    1.6.2017.
    Lajkovi
    17
    Reputacioni uticaj
    9

Sad sam video i casio duro 200 nov na nasim oglasima za 70e, deluje kao povoljna ponuda, sta vi mislite? poruke mi ovde malo kasne jer moderator mora da ih odobri. Kako vam se cine satovi na linkovima koje sam postavio u prethodnoj poruci??

Moderator Avatar korisnika VLADAN P
    Član od
    18.10.2010.
    Lajkovi
    18054
    Reputacioni uticaj
    283

Citat atosic47 kaže: Pregled poruke
    Sad sam video i casio duro 200 nov na nasim oglasima za 70e, deluje kao povoljna ponuda, sta vi mislite? poruke mi ovde malo kasne jer moderator mora da ih odobri. Kako vam se cine satovi na linkovima koje sam postavio u prethodnoj poruci??
    Duro je odličan sat za te pare.
    Onaj Seiko čiji link si postavio ima wr-50 metara i svakako nije za plivanje.

Između Amfibije (mehanika) i Dura (kvarac) biraj na osnovu ličnog afiniteta.

I o Amfibiji i o Duru ,kao i o Seko 5 je mnogo pisano na ovom Forumu pa ukucavanjem u pretraživač pomenutih pojmova možeš saznati sve moguće detalje.
    Poslednja ispravka: VLADAN P (1.6.2017. u 22:11)
    eee likes this.
    ZAJEDNO SMO SKUPA!

Mlađi član
    Član od
    1.6.2017.
    Lajkovi
    17
    Reputacioni uticaj
    9

znaci sat i more nikako zajedno, steta, bas sam mislio da se odvojim od telefona dok sam na moru. Moze li neko da ko je narucivao satove iz inostranstva da mi kaze barem okvirno koliki bi mi bili dodatni troskovi ako je sat oko 60e i ima free shipping?
    Svidjaju mi se svi pomenuti modeli i bas citam se na forumu gde se pominju, koliko vidim zaista nece biti greske koji god da uznem. Postoji li jos neki proizvodjac kog treba da razmotrim u ovom cenovnom rangu?

VIP član Avatar korisnika skydrummer
    Član od
    23.6.2011.
    Lajkovi
    30920
    Reputacioni uticaj
    985

Nenade i drugi put. Link ka temi gde je spisak satova koje su testirali francuski ronioci, poruka broj 43: Istorija Vostok satova - Amfibija i Komandirski
    Ide Amfibia i do 250 metara.

Inače sat koji nije ronilački (recimo 50 ili 100 m wr) ne bi izdržao onaj test sa videa, pri tom autor videa je sam odlučio da stane na 17 bara. Može ona i više da izdrži, samo pluća ne mogu.

Atosic47, to što možeš kupiti orginalne delove za Amfibiju je veliki plus. Objasnio sam zašto će ti trebati rezervni dihtunzi.
    Poslednja ispravka: skydrummer (1.6.2017. u 23:51)
    Nenad Arandjelovic likes this.

VIP član Avatar korisnika skydrummer
    Član od
    23.6.2011.
    Lajkovi
    30920
    Reputacioni uticaj
    985

Nenade:

Ide Amfibija i dublje od ovog.

Konstrukciono ona može da izdrži veliki pritisak bez problem. Problem je što se zna desiti da završna kontrola nije baš obavila svoj posao pa se desi da recimo dihtung nije dobro namešten na poklopcu. To se desilo Krstinu. Dihtung je malo virio van kućišta i sat je pustio vodu. Tako bar Krstin kaže. E sad to su toliko retki slučajevi da se ja sa tim ne bih zamarao mnogo. Ima more Amfibija kojima se ništa nije desilo. Francuski ronioci su testirali, koliko se sećam, četiri Amfibije na većoj dubini od fabrički deklarisane i sve su prošle. Ima to u temi o Amfibijama.

Atosic47, ako se odlučiš za kupovinu Amfibije pročitaj prvo nekoliko opisa na ovom i stranim forumima. Nemoj da te iznenadi krunica, narukvica, rotirajući prsten koji se okreće obostrano, kutija za sat i sl.
    Poslednja ispravka: skydrummer (1.6.2017. u 23:25)

Mlađi član
    Član od
    1.6.2017.
    Lajkovi
    17
    Reputacioni uticaj
    9

Upravo gledam sgw-100, simpatican sat, nije prenatrpan, a opet ima puno opcija, cak su dodali kompas i termometar, moram da istrazim malo koliko su precizni ti senzori. Casio definitivno dominira u ovom rangu. Sta mislite o timex i sector satovima?
    Atosic47, ako se odlučiš za kupovinu Amfibije pročitaj prvo nekoliko opisa na ovom i stranim forumima. Nemoj da te iznenadi krunica, narukvica, rotirajući prsten koji se okreće obostrano, kutija za sat i sl.
    Ne svidja mi se kod amfibije sto ste mi odmah rekli da narucujem rezervne delove, ali i dalje mi je #1 samo zbog izgleda. Prodavac na kp trazi 85e za Amphibian Classic 060007, narucuje sa meranoma, tamo je 65$ cena. Znam to za prsten, kako da me iznenade krunica ili narukvica??

Stariji član Avatar korisnika Uros GT
    Član od
    23.5.2010.
    Lajkovi
    3355
    Reputacioni uticaj
    20

Kompas je verovatno solidno precizan a termometar najverovatnije nije preterano relevantan.

To za dihtung prvi put čujem, to je skoro nemoguće uraditi sve i da hoćeš. Ozbiljan majstor je napravio tako nešto.

To što ti savetuju da uzmeš i neki rezervni deo za Amfibiju nije zato što će nešto da joj fali nego što ako ne daj bože zatreba, nećeš moći to da nađeš ovde, moraćeš opet da poručuješ (i platiš poštarinu), a ti delovi su smešno jeftini, tipa pleksi, dihtung, krunica.

Kada sam ovde došao po savet za svoju prvu Amfibiju 710059 pre oko 3 godine takođe mi je Skydrummer rekao isto, i poručio sam uz sat i krunicu, pleksi i set dihtunga. Taj sat odavno nemam ali te delove imam negde po fijokama.

Mlađi član Avatar korisnika rule
    Član od
    17.2.2017.
    Lajkovi
    383
    Reputacioni uticaj
    9

Cak i ako je deklarisan kao diver?

Banned
    Član od
    26.1.2011.
    Lajkovi
    2316
    Reputacioni uticaj
    0

po meni da, slana voda ulazi u pinove među lugovima i pinove u narukvici, a tragovi soli ostaju na ušrafljujućoj kruni i navoju, kad kažem kruni mislim na njen unutrašnji deo koji ima navoj i gumicu, ali to sa krunom je zanemarljivo ako se sat ispere odmah, a kruna dobro ušrafljena

druga stvar so ulazi pod bezel, tu se nalazi ona opruga koja može da korodira, so se ne može isprati sa tih mesta, svi koji su skidali bezel znaju klk tu prljavštine ima

što se mene stoga tiče, satu nije mesto u slanoj vodi, a tek ako je štoper

EDIT: uostalom da je so toliko dobra, ja svedočim javilo se milion ljudi ovde sa zahtevom za jeftin diver za more, zappravo ne bi tražili jeftine satove za more nego bi nosili svoje najskuplje satove
    Poslednja ispravka: Милан Милановић (1.6.2017. u 22:03)

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •