Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 63
Like Tree71Likes

tema: Sat od 4000-5000 evra

Hybrid View

Član Avatar korisnika Milossani
    Član od
    21.7.2012.
    Lajkovi
    929
    Reputacioni uticaj
    15

Određen forumom Re: Sat od 4000-5000 evra

Pozdrav ljudi.

Da ne otvaram novu temu, drugar koji zivi u Moskvi hoce tamo da kupi nov sat, pa je pitao mene za savet. U ovom cenovnom rangu zeli sat na celiku (nije obaveza, moze i koza) sa belim ciferom, moze da bude i hronograf. Pozeljno je da bude "swiss made". Da li mozda neko zna pouzdane sajtove u Rusiji, ili mozda cak i neke prodavnice po Moskvi...

Hvala svima unapred na predlozima.
    Poslednja ispravka: Milossani (21.4.2015. u 22:03)
    Samo jedna rec... Kontinuitet...

Mlađi član
    Član od
    27.2.2013.
    Lajkovi
    127
    Reputacioni uticaj
    13

Nisi morao da pitaš. Odgovor je Submariner naravno

Član Avatar korisnika GizmoID
    Član od
    14.3.2013.
    Lajkovi
    1064
    Reputacioni uticaj
    14

Je l` ti to odgovori na pitanje staro skoro 4 mjeseca?

Član Avatar korisnika BANDIDO
    Član od
    9.1.2014.
    Lajkovi
    2563
    Reputacioni uticaj
    13

Ne 4 mjeseca nego 50 godina je Sub na jednoj a sve ostalo u tom cjenovnom rangu na drugoj strani.

Mlađi član
    Član od
    27.2.2013.
    Lajkovi
    127
    Reputacioni uticaj
    13

Večito pitanje... Gotovo 4 meseca sam čekao da neko odgovori čoveku i eto pukao mi film...
    Sad ozbiljno, juče sam čitao temu jer me sve više golica da uzmem sat u ovom cenovnom rangu i prosto me je fascinirao pritisak u pravcu Sub-a, da sam morao da odgovorim na pitanje od pre 4 meseca i pridružim se kolektivnom marketingu
    To ima samo kod nas u Srbiji. WV pa sve ostalo.
    Rolex Sub je vrhunski sat, bez dileme, ali sat se između ostalog kupuje i srcem, pa ako neko ne želi Sub-a ne vidim problem u tome. Rolex je toliko dobar da za njega odavno važi ona "ako ne znaš šta valja uzmi Rolex i ne možeš da pogrešiš". Recimo to je razlog što ga ja ne bih nikada uzeo, ne sporeći njegov kvalitet i status.
    Ima ljudi koji neće nikada voziti Audija iz ubeđenja da Audije po našoj zemlji voze debelovrati krimosi i ne vidim nikakav problem u tom stavu koliko god iracionalan bio.
    Suštinski izbor sata je iracionalan potez, gotovo uvek, i to treba i da ostane. Zlo bi bilo postaviti pitanje koliko je racionalno dati više od 20€ za instrument koji treba da ti meri vreme, ali volim, volim )))))

Ne zameri što sam isprovocirao ponovno otvaranje stare teme

Pozz!
    VLADAN P and Codelen like this.

Član Avatar korisnika GizmoID
    Član od
    14.3.2013.
    Lajkovi
    1064
    Reputacioni uticaj
    14

Ma ko sam ja da zamjerim nekome nešto? Ali kada već spomenu, tačno mu tako dođe...koja je alternativa (ili prvi izbor), za sat u tom cjenovnom rangu a da nije spomenuti Submariner?

Član Avatar korisnika BANDIDO
    Član od
    9.1.2014.
    Lajkovi
    2563
    Reputacioni uticaj
    13

Bilo bi krajnje glupo ulaziti u neke akademske rasprave,kao bmw ne voze krimosi,mercedes takođe,a za političare bez trunke morala i obraza da ne govorim.Mislim,to je moje iskreno mišljenje da na ovom portalu nema čovjeka kome nije drago kad mu neko primjeti sat,kad ga prokomentariše,kad otvore temu o tome.Postoje i džepni satovi za one sa drugačijim mišljenjem.Nije mi namjera da branim ljubitelje Rolexa,ima ih tu na portalu popriličan broj,svako pametan bira ono što mu odgovara.Ali ja neću da kupim Rolex zato što ga ima kolega Zmaj,Tolarbo ili neko treći...Gluposti.Neću ni volvo njih voze bankari,neću starke nosi ih Žera peder.Hoću naravno ono što mi se sviđa pa bio orient ili rolex ipak ja uživam u njemu Kad budem živio za selo i da ono vidi onda ću drugačije.Pozz

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •