Postovani,
do sada sam uglavnom nosio slabije brendove i jeftinije satove (Diesel, Fossil, G-shock...), ali imam priliku da uzmem nesto povoljnije i po dobrim uslovima neki sad na jomawatch, preko prijatelja iz USA.

Iskoristio bih priliku i uzeo dobar sad, koji za nase (moje) uslove i nije jeftin, pa bih da napravim i dobar izbor.

Drugar koji mi je to predlozio ima Nabucca 7700-TIR-05207 i video sam ga uzivo, svaki put drzao na ruci i odusebljen sam satom. Do tada nikad nisam cuo za RW, ali kvalitet je fenomenalan (bar meni).
Sto se tice njegovog sata, po mom ukusu je skoro savrsen. Odlican dizajn, odlicna velicina (mada volim malo vece), odlicna primena. Kad vec dajem toliko novca da mogu da ga iskoristim za svaku priliku. Ide za svaki dan, ali ide i sa odelom i sa sortsem.

Hteo sam isti, ali posto je stari model, nema ga vise u ponudi. Cena mu je bila 1200$.

Trenutno u ponudi je 7850-TIR-05217 i on je na Jomi 1550$ (navodno, retail cena je 4990).
Ova boja i verzija sata mi je ok na slici, zanimljiva ali nemam priliku gde da ga vidim kako bih bio siguran u kupovinu, ali na slici je zanimljiv, cak i sa ovim zelenim detaljima.

Gledajuci jos neke modele drugih proizvodjaca, naleteo sam na Tag Heuara, model CAZ2010FT8024 koji mi se ucinio skroz zanimljiv. 1700$ (retail cena 2600$)
Meni je bar Tag neuporedivo poznatija marka, verovatno i bolja ali ne mora da znaci (ne razumem se dovoljno.
Tag mi se dopada, ali mi se cini da je vise sportski sto me malo odbija, a i cena je vec dosta prebacena planiranih startnih 1200$ (ali ako je dosta bolji, kvalitetniji i vredniji, sto da ne).

Pre otvaranje teme, procitao sam skoro sve slicne teme na forumu vezanu za ove satove...
Otvoren sam mozda i za jos neki konkretan predloga, ali pre svega mi treba misljenje o ovim satovima, ako ih ima.

Unapred hvala svima.