Hvala na dosadasnjim predlozima ali:
@vlajo tvoj predlog jedva da ispunjava 10% uslova koje sam postavio
@Codelen imam Mako vec (doduse crni) a imam i SKX007 (takodje crni)
Hvala na dosadasnjim predlozima ali:
@vlajo tvoj predlog jedva da ispunjava 10% uslova koje sam postavio
@Codelen imam Mako vec (doduse crni) a imam i SKX007 (takodje crni)
Eh, steta, to nisam znao...![]()
A jos htedoh da dodam da je predlog kolege dobra alternativa u svakom slucaju. Hm, trazimo dalje...![]()
@јагода, знам да не испуњава...али квалитет и цена су нешто што је увек императив, мало је незгодна цифра за нов сат, ако разумеш шта мислимИначе овај Цитко има и у плавој варијанти, на сајту је тамнији.
Poslednja ispravka: vlajo (21.12.2016. u 11:49)
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Pa ovaj bi bio idealan, da![]()
Видео сам сат у Бомару уживо, утисци су позитивни. Не знам колико кошта са металом, зови па се распитај....мислим да предлог није баш за бацање.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Ovaj mi je zapao za oko, samo sto nigde da nadjem neki deteljni opis, sa fotkama sa ruke. Strah me da ne bude glomazan na mojoj mrsavoj ruci. Takodje ne mogu da nadjem podatke o masi sata i da li je bazel SS.
https://meranom.com/komandirskie/kom...6b-480514.html
Navodno je masa sata oko 100 grama (Vostok Komandirskie K-34 Military Mens Wrist Watch #480614 / 2416B | eBay )
Što se rotirajućeg prstena tiče, pošalji mejl Meranomu i pitaj da li je od nerđajućeg čelika ili mesinga. Čak i ako je od mesinga mislim da to neće biti neki problem, trajaće to dugo. Mada mislim da je prsten od čelika ali nigde nema potvrde te pretpostavke.
Što se tiče fotki sata na ruci, i to se teško nalazi. Moj predlog je da gledaš kako stoji stara (sovjetska) verzija Komandirskog tip 34. Stara verzija je malo manja od nove. Dimenzije stare verzije su 40x44x11 mm (ŠxDxV). Širina je merena po dijagonali (između 2 i 8 sati ).
Mislim da ako ti stoji Mako i SKX bez problema će ti stajati i novi K34.
Poslednja ispravka: skydrummer (21.12.2016. u 17:54)
Bookmarks sajtovi