Pogeldao sam neke satove po gradu (sto ovde poreporucene sto neke koji su mi se svideli) i Tissot me je definitivno kupio (a ja cu njega) Uzivo je jos lepsi nego na slikama, na ruci mi odlichno stoji. S obzirom da idem u Nemacku uskoro, da li postoji opcija kupovine bez poreza na licu mesta, povracaja poreza ili slicno? U Frankfurtu sam video da sat kod oficijelnog zastupnika kosta 295. S obzirom na porez od 19%, koliko kontam sat bi me kostao 239e. Jos ako bi bilo moguce i ostvariti neki popust na licu mesta
Do mog odlaska cu svakako gledati i dalje i istrazivati pa ko zna sta ce posle svega ovoga biti na mojoj ruci
Pozdrav i hvala svima na savetima.
Registracija
Help

LinkBack URL
About LinkBacks
) Uzivo je jos lepsi nego na slikama, na ruci mi odlichno stoji. S obzirom da idem u Nemacku uskoro, da li postoji opcija kupovine bez poreza na licu mesta, povracaja poreza ili slicno? U Frankfurtu sam video da sat kod oficijelnog zastupnika kosta 295. S obzirom na porez od 19%, koliko kontam sat bi me kostao 239e. Jos ako bi bilo moguce i ostvariti neki popust na licu mesta 

Odgovor sa citatom

Bookmarks sajtovi