Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 781
Like Tree513Likes

tema: Predlozi za kupovinu sata do 300 EUR

Hybrid View

Član
    Član od
    7.1.2015.
    Lajkovi
    465
    Reputacioni uticaj
    11

Određen forumom Re: Predlozi za kupovinu sata do 300 EUR

Gents

Sta mislite o ponudi? 35000din u Bomar-u...na papiru izgleda ok, vredi li kupovati? Ne daje mi se vise para za kvarc, a automatici su skuplji

Istaknuti član Avatar korisnika MMario
    Član od
    19.3.2014.
    Lajkovi
    30886
    Reputacioni uticaj
    335

Sa Roamerom ne mozes pogresiti. Samo je bitno koliko para ces dati za koji model.
    ....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....

Član
    Član od
    7.1.2015.
    Lajkovi
    465
    Reputacioni uticaj
    11

Citat MMario kaže: Pregled poruke
    Sa Roamerom ne mozes pogresiti. Samo je bitno koliko para ces dati za koji model.
    Ovaj model je 35000din, to mi je prihvatljiva cena. Dobra marka, kazu za mehanizam da je dokazan...u tom cenovnom rangu tesko naci ovako nesto svajcarsko, certine su vec po 600-evra sto mi je malo vise za quartz...

Mlađi član Avatar korisnika Heroes
    Član od
    7.1.2015.
    Lajkovi
    188
    Reputacioni uticaj
    11

I ako sam skoro kupio Casio ERA-200RBP, i mislio da ce me proci zelja za satovima , ono nikako da stane sve vise zelje za nekim novim satom, tako da sam vec poceo da skupljam novac ...
    Budzet ce biti oko 300 eura, mozda malo vise ...do nekih 40000 dinara (bez poreza)

Trenutni neki moji favoriti su :
    1.G-SHOCK - Watch - Products - CASIO
    2.EDIFICE - Watch - Products - CASIO
    3.Official Tissot Website - Collections - T-Sport - TISSOT PRC 200 - T0554171105700

Ne znam tacno cene za sve njih ali tu su verovatno u planiranom budzetu ...

G-Shock mi deluje veoma interesantno ali mislim da ce u ovoj kupovini ipak biti nesto na "metalu" posto vec imam jedan sat sa gumenim kajsom, tako da mislim da ce G-Shock verovatno ispasti i konkurecnije, bar sto se tice ove kupovine ...

ERA-300 i PRC 200 su mi veoma interesantni ...da je PRC 200 automatic ne bih se mnogo dvoumio ali posto imaju kvarcne mehanizme tu za sada zaista ne mogu da se odlucim
    Voleo bih mozda neki sat sa automatskim mehanizmom ali nisam siguran da li ima dobrih automatskih mehanizama u okviru mog budzeta za kupovinu ...

E sad ono sto bih voleo da imam je sat sa dobrom iluminacijom ...Otac ima Citizen Nighthawk i stvarno mi se svidja kako to izgleda...pa pitanje je postoji li neki sat koji ima iluminaciju slicnu kao Seiko Monster (Ali da nije monster, posto bas i nisam odusevljen njegovim izgledom da budem iskren)
    Takodje vase misljenje izmedju PRC200 i ERA300 ...da li vredi kupovati ??

Stariji član Avatar korisnika himmelstrider
    Član od
    25.9.2013.
    Lajkovi
    516
    Reputacioni uticaj
    24

Tissot PRC200 je svojevrsna legenda u tom rangu. Lep je, elegantan a opet sportski. Ja bi najverovatnije uleteo sa njim. Konkretno, ne bih uzimao ERA300 za sad posto vec imas relativno slican sat. To je vec tvoj ukus i preferencije. Automatike imas sasvim dobre za te pare, ne znam sad tacne modele ali ima ih. G-shock... ne znam. Zavisi od izgleda. Najvise sto bih ja dao na G-shock je 100-150 evra, posto bi mi ionako sluzio za najgore moguce poslove, sa gledista jednog sata. Sat sa dobrom luminacijom... Luminox ? Pogledaj njihovu ponudu, mislim da im se modeli krecu tu negde oko 300-400 eur.

Pogledaj i Citizen. Za te pare ima lepih stvari.
    "Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."

Mlađi član Avatar korisnika Heroes
    Član od
    7.1.2015.
    Lajkovi
    188
    Reputacioni uticaj
    11

Bice da si upravu sto se tice ERA300...bar za sada, jer su zaista slicni sa ERA200 ...G-Shock takodje verovatno otpada bas zbog ideje da ovaj put bude nesto na metalnoj narukvici ...
    Gledao sam Luminox i nisam nesto odusevljen izgledima sata

Naleteo sam malo pre slucajno na Seiko5 Sport - SNZF17K1 - http://prntscr.com/67qtp5 - https://www.youtube.com/watch?v=GtuBxJmz51o

Svidja mi se izgled sata a i cena je veoma prihvatljiva...i koliko sam shvatio ima isti "nacin" iluminacije kao monster - Lumibrite, sto na klipu iznad izgleda sasvim pristojno i plus sto je automatic, samo nisam siguran koliko je dobar mehanizam u njemu posto se po tom pitanju i ne razumem bas

Sto se Citizena tice, da otac nije kupio nighthawk sigurno bi to bio moj izbor, nego bi mi bilo cudno da imamo iste satove tako da od toga nista ...jos jedan Citizen koji mi se svidjao je Promaster Sky , ali mi je prevelik u odnosu na moju ruku ...

Za sada me ovaj Seiko 5 dobro zainteresovao

Slične teme

1. Cene breitling satova kod nas?
    By Wildboar in forum Breitling
    Odgovora: 17
    Poslednja poruka: 25.8.2021., 19:39
  2. Cene ROLEX satova u Srbiji
    By sub in forum Rolex
    Odgovora: 67
    Poslednja poruka: 10.5.2021., 23:29
  3. Muski Omega sat
    By Barbarez in forum Omega