U-boat:
O dizajnu bi se dalo raspravljati ali on je vecinom subjektivan dozivljaj tako da ako se tebi svida to je sasvim dobar razlog za kupovinu.Problem je u tome sto dosta ljudi ne zeli davati velike novce samo zbog dizajna jer onda nije problem ni uzeti Kineza sa super dizajnom za desetinu cijene.Moje osobno misljenje je da je to jos jedna u nizu prenapuhanih marki.
A znam za bar jedan primjer iz Amerike firma/osoba koja ga je prodavala ga ne bi preporucila za cijenu koju traze u usporedbi s ostalim proizvodacima.Kazu ovako: rip-off.
Poslednja ispravka: jole777 (2.10.2010. u 14:46)
Meni- Beli
ZAJEDNO SMO SKUPA!
uf, bas su dobri...! ne znam koji bih izabrao... mislim da je beli za nijansu elegantniji, ali je crni malo smekerskiji... odlican izbor za "uz odelo", u svakom slucaju!
jole777 kaže:
Meni se malo više sviđa beli.
Nisam puno trazio,nekoliko modela sam video i izbor je pao na sledece...upravo ovim redom. Znaci,najblizi sam kupovini prvog.
ukoliko neko ima neki (bolji) predlog,rado cu razmotriti. Sat cu poruciti za nekih 15ak dana,dok mi odobre karticu u banci. 250e,2na putu" sto bi se reklo,sa carinom i pdv-om kod nas...,i sa konkretnom ponudom na sajtu,da bih ih kontaktirao.
ebay i ostali prodavci koji prodaju preko paypal-a ili WU ne dolaze u obzir
Hvala svima unapred
Meni je Seiko "baš baš", Orient za dlaku iza njega. Citizen mi se najmanje sviđa,
Ovaj Citizen bi baš bio dobar izbor ako postoji u varijanti sa belim ciferom
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Mislim da ne mozes da pogresis koji god
next year at this time I'll be a millionaire
Meni je taj Citizen za klasu bolji od Seika i Orienta (što se tiče izgleda), definitivno bih se za njega najradije odlučio.
Bookmarks sajtovi