off topic
Omega Speedmaster Pro. 35705000![]()
off topic
Omega Speedmaster Pro. 35705000![]()
Poslednja ispravka: HADzI DALIBOR (24.2.2011. u 21:26)
Monster mi je ispao i pokvario se tako da na udarce baš inije otporan
Kad vec trazis nesto sto je jako izdrzljivo, onda pripazi i na staklo dobro bi bilo da kupis sat sa safirnim staklom, ali tesko ces naci sat sa safirnim staklom u cenovnom rangu od 200 eura. Dobar izdrzljiv i pouzdan sat u tom cenovnom rangu mislim da je "Orient".
Kupiš četiri G-Shock mudman sata za 200€ i opskrbljen si za sve nepredviđene situacije u narednih 10 godina a verovatno i duže.
Pošto si tražio preporuku za automatik, to je gotovo sigurno Seiko "čudovište"! Jednostavan mehanizam smešten u kvalitetno kućište predstavlja dobitnu kombinaciju ali kao što je neko napisao, ni jedan mehanički sat nije neuništiv pa i taj monster.
Jel to ova situacija?cesnakb kaže:
http://www.svetsatova.com/forum/f74/...udeo-1758.html
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Pogledaj i neke modele iz Seiko 5 Sports serije velika je ponuda a oni su WR100m, pa ako sat ne koristiš za ronjenje i oni su dobar izbor... U svakom slučaju mislim da je Seiko jedini pravi izbor u tom cenovnom rangu, eventualno neki Orient...
Bookmarks sajtovi