Zasto ne pogledas neki seiko,casio,J.Springs....
Kvalitetniji su a i cena im se krece tu negde
Zasto ne pogledas neki seiko,casio,J.Springs....
Kvalitetniji su a i cena im se krece tu negde
Pozdrav Luka i dobrodošao! Kao što su ti prethodni članovi rekli-za taj novac možeš kupiti kvalitetniji brend. Pošto vidim da želiš hronograf,moj predlog za taj cenovni rang bi bio sledeći:
Isti model imaš i sa crnim ciferom. Pogledaj malo i Casio Edifice modele-kvalitetni i jako lepi satovi.
Seiko !!!
Posto vidim da hoces sa celicnom narukvicom. Ja bih ti preporucio za taj novac Festinu, po meni nemas bolji sat u tom cenovnom rangu... A, od ta dva nuzno zlo kada bi birao izabrao bi Jacques Lemans ...
Festina Chrono Bike 2012 Men's Quartz Watch with White Dial Chronograph Display and Silver Stainless Steel Bracelet F16488/6: Festina: Amazon.co.uk: Watches
ili
Festina Gents Watch Sport Chronograph F16493/1: Festina: Amazon.co.uk: Sports & Outdoors
"The difference between who you are and who you want to be is what you do."
Luka1091, dobro nam došao na portal i forum!
Od tvojih predloženih modela pre bih se opredelila za Jacques Lemans nego za Royal London. Vizuelno mi je model mnogo lepši i univerzalnijeg izgleda. Nisam sigurna od kog materijala je odrađena korona (prsten) na Royal-u i narukvica mi je malo ružnija nego na ovog drugom.
Takođa pozdravljam predlog člana gdin Branko. Dobri i lepi modeli satova.
Razmisli još malo i ako budeš imao još nedoumica tu smo.
Pozz!
hvala svima na preporukama ali je l moze neko da mi objasni koje su razlike izmedju ovih satova sto ste predlozili i ovih mojih, kakvi su mehanizmi kod mojih kava je izrada i tako to, prodavacica mi je za lemana rekla da ima sitizenov mehanizamhvala unapred
![]()
Bookmarks sajtovi