Vidim,pise i na ovom linku sto sam ja postavio,samo mislim da ta cijena nije kod nas na trzistu![]()
Vidim,pise i na ovom linku sto sam ja postavio,samo mislim da ta cijena nije kod nas na trzistu![]()
Zdravo svima nov sam na forumu, a i sto se tice satova sam pocetnik planiram da kupim neki sat do 200evra, i sad se dvoumim oko dva modela, pa akos e neko razume da mi malo pojasni koji je bolji koje su funkcije osobine i tako to cena oba modela je oko 18000 kod nas stim sto bih na lemana dobio popust od 20 posto modeli su: http://www.amazon.co.uk/Royal-London.../dp/B008Y21M0S i Jacques Lemans Men's 1-1717D Milano Sport Analog Chronograph Watch: Watches: Amazon.com hvala svima![]()
Poslednja ispravka: Shmizla (10.11.2013. u 10:23) Razlog: Poruka premeštena u odgovarajuću temu
nemoj da se ljutis al ja ne bi nijedan.medjutim ti ces da nosis pa koji ti se svidja uzimaj.
Zasto ne pogledas neki seiko,casio,J.Springs....
Kvalitetniji su a i cena im se krece tu negde
Pozdrav Luka i dobrodošao! Kao što su ti prethodni članovi rekli-za taj novac možeš kupiti kvalitetniji brend. Pošto vidim da želiš hronograf,moj predlog za taj cenovni rang bi bio sledeći:
Isti model imaš i sa crnim ciferom. Pogledaj malo i Casio Edifice modele-kvalitetni i jako lepi satovi.
Pozdrav svima
Vec neko vreme trazim odgovarajuci rucni sat, pa sam se vrlo brzo pogubio u ponudama i informacijama. Stoga bih bio zahvalan za bilo kakvu vrstu pomoci od vas ovde.
Ah da, znam da ima nekih slicnih tema, ali ukusi postavljaca teme se razlikuju, a verujem da to vazi i za karakterisitke satova.
Elem, spremam se da dam 20.000 din (+/- 1.000).
Manje od toga ne bih, jer sumnjam da bi bili manje kvalitetni; a vise, jelte, nemam.
Koju marku sata bi mi preporucili? Ili model?
Nepotrebno je da napominjem da su mi opste informacije (vrsta mehanizma, stakla i sl.) nepoznate.
Dakle, sta je po vasem i/ili opsteprihvacenom misljenju dobar izbor za te pare?
Ne znam dal se sve moze uklopiti, al ovo bi bile neke karakateristike koji bih hteo:
- metalna narukvica
- okrugao
- beli
- (svi) arapski brojevi
- sto prostiji (bez onih "svemirskih" dodataka)
- vise ozbiljan, nego sportski
- da ga ima u prodavnicama u Beogradu (ne bih mogao tako nesto da kupim preko neta, bez da se proba)
Ili je mozda bolja da mi preporucite brend, pa da u okviru toga ja trazim sta ime gornje karakteristike...?
Unapred hvala svim koji ce odvojiti vreme za odgovor![]()
Još jedno pitanje-Da li je bitno kvarc ili automatik ?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
ZAJEDNO SMO SKUPA!
@ VLADAN P
Hvala! Koliko sam video, oba imaju svoje prednosti i nedostatke.
Cini mi se da ipak vise naginjem ka kvarcnom, ali ako nije problem moze preporuka za oba
Pa bih onda video sta od tih preporuka ime karakterisitke koje sam gore naveo.
Bookmarks sajtovi