-
Re: Sat od 150-170 evra
Sense je ok. sa cenama i možeš se dogovoriti sa njima da ti dostave sat u nekoj od njihopvih radnji, ako ga nemaju tamo na stanju. Možeš prvo pogledati sat i tada se odlučiti da li si za kupovinu, bez obzira na dostavu sata u radnju.
Ne znam koja veličina (diametar) ti odgovara, ali ima jedan prelep Seiko ,koji sam video uživo, a gledajući Festinu koja ti se svidja, možda ti se i on dopadne. U Sensu je njegova cena 16.250 din jer je na trenutnom popustu (koštao 25.000 din) Odličan sat za odlične pare !!!!http://i46.tinypic.com/x5nixh.jpg http://i46.tinypic.com/14szmdu.jpg
-
Miloše, ako je ista firma, i cena je ista. Sense ponekad ima popuste samo za porudžbine preko sajta i može se desiti da ćeš malo sačekati, ali mislim da se isplati. Naravno, satove možeš da pogledaš i unapred u nekoj od njihovih prodavnica ili čak i u drugoj radnji/firmi. Jeste da ćeš utrošiti malo vremena, ali kod satova je dobro pogledati kako izgledaju u prirodi, kako stoji na ruci i slično.
-
Evo da se javim da sam upravo uzeo ovaj Festinin model.Samo me nesto zanima.Kako da podesavam ovu kazaljku za minute,kako nju da pomeram? :)
-
Na njihovom sajtu imaš instructiom manuals.Klikni na tu opciju i unesi F16488
Festina watches
Čestitke na kupovini.
-
Da ne otvaram novu temu.
Planiram kupovinu sata do 200e, pa bi mi svaka pomoc dobro dosla, posto sam porpilican laik po tom pitanju.
Interesuje me i sa kakvom narukvicom uzeti sat? Ne bih sa metalnom, jedino ako moze da se menja?
Unapred hvala.
Ovako nesto mi se svidja.
Casio EF-341L-1A
BPM Satovi & Nakit. Festina muški satovi Sport kolekcija-F16585/4
-
Casio. I tačka.
I naravno, dobro nam došao na forum.
-
Casio sa metalnom narukvicom.Može da se menja.Dakle Casio EF-341D-1A
-
Hvala na dobrodoslici i savetima. :-)
Svidja mi se ova serija od Casia, mada mi je Festina za nijansu lepsa. Ali ako je Casio bolji onda cu njega da uzmem.
Je l' ima po vama jos nesto interesantno do 200e, neki Seiko?
Kakve su gumene narukvice? I ako bih se odlucio za sat sa metalnom narukvicom, koliki je problem naci i namestiti drugu narukvicu?
Pozdrav.
-
Kod ovog konkretnog modela Casia nije nikakav problem zameniti metalnu narukvicu bilo gumenim,bilo kožnim kaišem koje ćeš naći kod većine časovničara.Cene o.k. kaiševa su oko 600-1200 dinara.Kada bi poželeo da kupiš metalnu narukvicu kvaliteta kakva ide uy Casio morao bi da platiš par puta veću cifru.Zato se i preporučuje kupovina sata sa metalnom narukvicom.
Inače metalne narukvice su mnogo praktičnije u ovo letnje vreme.
-