kada si vec kod Casio.....jedino ti mogu preporuciti ovo
Sense watch webshop - prodaja satova - casio satovi - seiko satovi - citizen satovi - swatch satovi - www.satovi-online.com
Printable View
kada si vec kod Casio.....jedino ti mogu preporuciti ovo
Sense watch webshop - prodaja satova - casio satovi - seiko satovi - citizen satovi - swatch satovi - www.satovi-online.com
Hvala obojici. Imam fore da razmisljam, ne zurim... Imate li vi neke druge ideje, moze i do 15000 ako se bas isplati...
Borise
Taj linkovani sat najverovatnije nije original.
Teško je (nemoguće) utvrditi preko slike ali cena navodi na takav zaključak.
Za te pare Edifice jeste odličan izbor.
Kolege su ti postavile link gde se prodaju originalni satovi pa pregledaj i proberi.
Svaki sat iz te kolekcije će biti dobar izbor.
I ja predpostavljam, posto ispod 250-300e nema ali da proverim...
Njega neki drugi put :)
p.s
Nisam Boris, ja sam Borko, ali me zovu Boriša :D :D
Da li neko ima iskustva sa Skagen satovima?
Konkretno me interesuje model: SK812SSS http://www.silvergroup.co.rs/images/skagen/7.jpg
Ili ovako nešto: http://www.silvergroup.co.rs/images/skagen/5.jpg
Slucajno naleteh na ovaj sat u izlogu radnje, svideo mi se na prvi pogled, a i cena me je odusevila. Zna li iko nesto vise o ovom satu, tj vredi li oko 65e, 70e?
Casio MTP-1374D-1A
Da, video sam taj sat.
Apsolutno vredi tih para.
Ako sitničarimo-narukvica bi mogla biti malo kvalitetnija ali (sem nas bolesnika) retko ko bi to primetio.
Uz to lako je postaviti i kožni kaiš.
Ja bih svejedno uzeo koznu narukvicu. Skupljao sam pare za ovaj model:
Casio EF-132D-1A7
ali sad se ozbiljno dvoumim.
Hej drugari rešio sam sebi da uzmem neki jeftiniji satić za svaki dan, pa mi je na pamet pao jedan model koji sam davno video u nekoj radnji. I nađoh ga sad.
Lorus Muki Sat Military Style RF847CX9: Muki Runi Satovi: SveZaKucu.rs Prodaja, Cena, Beograd, Srbija
Zna li iko šta je unutra, neka Miyota ili nešto slično? Mislim, znam da je Lorus-Seiko, verovatno ne pakuju neke kineze, ali ne znam iskreno šta da očekujem za ovaj novac. Satić je baš u military fazonu i izgleda mi fora.
Aleksandre
Ja imam taj sat samo u drugoj boji.
Mehanizam je Sekov YM92
Sat vredi više nego što košta.
Kućište je odozgo brušeno a sa strane polirano.
Lepo mu stoji i nato i kožni kaiš.
Iako je ovaj sat u mojoj kolekciji možda i najjeftiniji spada u tri sata koja najčešće nosim.
Jel' ti dovoljno preporuke ? :D
Da, video sam da postoji i u braonkastoj varijanti. Naravno, dovoljno je preporuke, naročito ako dolazi od strane člana kao što si ti :) Malo sam bio skeptičan, Seikov proizvod, sasvim pristojno izlgeda, a maltene manje od 80e. Jel beše 41mm?
41mm bez krunice.
Zbog veličine cifera i tankog ''bazela'' na ruci deluje veće.
Rekao bih da je to nekako taman. Nit previše, nit premalo. Elem, sutra ću pogledati, na ovom linku piše da je rasprodat, ali u nekoj zlatari u Zrenjaninu piše da još uvek ima. Zaista grehota ne uzeti tako nešto za tako male pare :)
Zavisi od ruke, meni 46mm stoji tacno kako treba, manje ne bi valjalo.
Naravno, slažem se. Odnosilo se na mene, jer sam do sada uglavnom nosio 41mm satove zbog obima ruke. Pardon, trebao sam to naglasiti.
@MMario Vladanu se obraćam čisto radi onog što je unutra u satu, u estetiku ne zalazim :D
Otišao danas po Lorus i na moje prijatno iznenađenje, nađem ga na popustu za neverovatnih 5500 dinara! Imaju ga i u maslinastoj varijanti. Satić je uživo prelep, baš za svaki dan :)
Prilog 108125
Pa si morao da kupiš isti kao moj...
A,rekao si da hoćeš onu drugu boju :angry:
Čestitam na fenomenalnoj kupovini!
Cena je neverovatna.
Drago mi je da nam se i estetski kriterijumi poklapaju.
Neka je sa srećom!
EDIT-
E,da.
Napiši gde si ga kupio
Cestitam na kupovini, dobar je to sat.:thumbup:
Čestitke Aleksandre i u zdravlju ga nosio:thumbsup:
Hvala vam drugari! Slucajno sam dva puta istu sliku stavio. Oprostite. Sat sam kupio u zlatari Mališa u Zrenjaninu. Cena je zaista neverovatna. Došlo mi je i maslinasti da kupim.
Poz ljudi ako neko zna za koliko se moze naci
dobar navijac sat moze i polovan naravno da bude
povoljan do nekih 100€
Polovne navijace u relativno solidnom stanju mozes da nadjes vec od 20 e. 50 i 60 su vec sasvim dobri primerci, podrazumeva se da su vecinom vintage
Treba mi radni sat za svaki dan. Posao mi je takav da sam po ceo dan napolju na suncu i prasini. Moze li ovaj sat to da izdrzi a da narukvica ne propadne od sunca i znoja ili da se sat zaprlja iznutra od prasine?
https://www.elcorteingles.es/moda/A1...x-sports-casio
Verovatno moze, ali da bi bio siguran uzmi neki iz G shock serije i nema da mislis.
Nesto mi se ne daje mnogo za jos jedan sat a ovaj casio je jedan od jeftinijih u ovoj radnji. G shock je svaki preko 110-120€ a u ovom trenutku ne bih izdvojio toliko.
Nije taj sat uopste los, ali ima razloga zbog kojih je G skuplji. Nje to slucajno tako...
Skipper
Ja verujem da sa tim satom nećeš imati problema u navedenim uslovima.
G je bolji ali i ovaj je dovoljno dobar
Svidja mi se i uzivo kako izgleda. Vrlo je moguce da cu da ga uzmem.
OK su to satovi, drugar ima AW1000 koji je prosao kroz sve i svasta bez problema, malo se samo slova izgulila. Stoji to da je G-Shock bolji, ali se slazem da ni sa ovim neces imati problema
Imao sam i ja AE1000, a pored njega jos jedno 5 ili 6 G shock modela.
Zato sam i napisao da nije los, ali nema poredjenja sa G shockom.
а што не узмеш сат у србији у сатови онлине, они имају 1500 модела, а цецне коректне, ја имам ае 1000 са металном наруквицом
увек бих га узео са металном
Nagovoriste me da odustanem od onog iluminatora. Danas pazario ovaj model, plavi :D
AW-591-2A - Watches - CASIO
Skipper
Čestitam.
Imam isti model u drugoj boji.
Dobra veličina ( za jedan G-Shock) i vrlo dobra udobnost nošenja.
I mene je iznenadila veličina, na slici deluje dosta veće i robusnije a u stvari je diskretan i deluje sasvim obično a opet je G-shock. Dobro mi stoji na ruci, okačiću i slike ovih dana.
Imao... Odličan sat... I da, jest uživo mnogo manji nego na slikama... Ali ja bih rekao da je taman, jedino su mu oni pomoćni displej prozori skroz sićušni i skoro neupotrebljivi...
EDIT: E da, ono pomoćno žuto svetlo je baš ružnjikavo, i rekao bih nepotrebno, jer ne dobacuje do desnog ugla sata, a kazaljke svakako imaju dobru iluminaciju pa je vreme čitljivo u mraku i bez tog svetla...
Gledao sam po forumu ima malo o satovima srednje klase..pa sam video vas post,ako se malo razumete da mi pomognete oko kupovine.
Ovaj ....
http://www.amazon.com/Casio-AQ-164W-.../dp/B0013XVE5S
ili ovaj...
http://www.amazon.com/Sector-Digital.../dp/B0075320YY
Hvala!!
Ja bih uzeo Casio, mada nije ni taj Sector los sat.
Jedino sto je na linku koji si postavio cena ludacka, kod nas kosta 5.300 din.
Inace ako vec hoces neki takav sat, moj ti je savet da nadjes neki iz G-Shock serije, recimo g5600, tu nema greske, odlicni satovi.
Sad sam video cene ....stavio sam samo zbog modela..Casio je malo jeftiniji..ni 1000 din.
Verovatno cu pazariti Casio..
Našao sam sat koji ću pazariti ali... nema kožnu narukvicu kao na glavnom sajtu nego metalnu.Da nije nošen...popravljan ili je to u redu?