Ne znam sta da ti kazem,ja sam imao navedena iskustva...
Printable View
Ne znam sta da ti kazem,ja sam imao navedena iskustva...
pozdrav svima.
Zeleo bih da uzmem sat do 4000 ~ 4500. Hteo bih da uzmem sa metalnom narukvicom. Gledao sam neke Q&Q satove sa metalnom narukvicom i nisam odusevljen. Deluje mi kao da nije upitanju metal. Sat necu nositi svakodnevno. Nista mi specijalno nije potrebno.
Gde je najbolja ponuda u BG? ili bolje poruciti sa nekog sajta?
slobodno dajte predloge
Kolera,nemoj pogresno da me shvatis,ali najbolje bi bilo malo povecati ulog,ako me razumes.
Druga varijanta bi bila,kupis Q&Q koji ti se svidja i posle narucis metalnu narukvicu sa Alija,a end linkove vec imas od stare ili narucis sve komplet sa Alija i zavrsis posao.[emoji4]
Ne mogu vise da dam od ovoga. Kakvi su casio satovi u tom cenovnom rangu? kao npr. ovaj CASIO MTP-1258PD-1AEF - Muški satovi - Satovi - najbolje cene - satovi prodaja ili ovaj CASIO AW-80D-2AVEF - Muški satovi - Satovi - najbolje cene - satovi prodaja
Da bi bio siguran da je sat komplet celican na poklopcu mora pisati " all stainless steel ". Kod jeftinijih satova cesto zna biti ili plastika koja je obojena u metalik boju pa lici na celik ili je hromirano kuciste.
Casio i Q&Q su verovatno jedini izbor u tom cenovnom rangu. Prednost dajem Casio satovima.
Drugi Casio koji si postavio je plastican ali zato ima neke dodatne f- je koje drugi satovi po toj ceni nemaju.
Ukucaj u Google Sense watches, na njihovom sajtu izaberi Casio- Standard i pogledaj sta nude. Satove mozes uzivo videti u njihovim prodavnicama.
Opcija br.2 je da pogledas na KP polovne i ocuvane Seiko 5 satove. Verovatno bi morao doplatiti jos oko 1500 din.
Na oglasima su u 90% neki krševi za koje traže nerealne cene. Te čelične narukvice na jeftinim satovima su đubre, tek na satovima preko 15000 liče na nešto. A i ti satovi za 4500 nisu nešto, čisto ono, lep satić. Dodaj keš ili lovi po oglasima...
P. S. Da li ti se sviđa ovakva čelična narukvica
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...7603fcadde.jpg
Vidim da uzimas sat za "sprdnju",mozes i na Aliju da pogledas,osim ako ti brend nije bitan.[emoji4]
Gledao sam neke q&q satove i bio sam skroz siguran da je upitanju ofarbana plastika. Kako vam se cini ovaj Casio MTP-1215A-2A
@Petar012 da ta narukvica mi je skroz super
Onda da ne gledam satove sa metalnom narukvicom? ja to sto sam video uzivo mi se ne svidja
Nisi me razumeo,zato sam i stavio pod navodnicima.Ne uzimas sat za neku posebnu priliku i neces da nositi svakog dana kao sto si i napisao,ja sam na to mislio.Nisam imao losu nameru.
Ja ti poklanjam ovu narukvicu, paše za lugove širine 22 mm. Uzmi sat koji ti se svidi samo da ima tu širinu. Pošalji mi podatke preko privatne poruke.
Ovako nesto cekam da mi stigne,ali nije za mene.Ako ti se svidi...
Look what I found on AliExpress
http://www.aliexpress.com/item/32619...619376647.html
Po meni jeste,ali videcu kakav je cim stigne.[emoji4]
Zdravo svima, naleteh nedavno na ovaj divni forum dok sam razgledao satove po netu. Obzirom da ne nosim sat a od skoro je pocelo da me zanima, trebala bi mi vasa pomoc kod kupovine prvog sata :) Treba mi nesto za svakodnevnu nosnju sto ce lepo izgledati uz dzemper, majicu a i kosulju.. Jel ima tako nesto? :D Zapao mi je za oko plavi Orient Mako, prelep je ali i preskup za mene.. Jel ima nesto slicno do 100e? Iskljucivo kupovina u Beogradu radi probe (imam malo tanje ruke :D )
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Pozdrav i dobrodošao na forum.
Što se tiče sata za taj novac, mehanički ćeš teško naći, a ako ti odgovara kvarcni, predlažem Casio. Probaj ovde: Muski
Imaj u vidu da imaju baš dosta modela, pa predlažem da ih pretražiš po ceni.
Ne znam kakav tip i izgled sata hoćeš, ali evo jednog predloga: Casio MTP-E201D-1B
Ovako nešto, novi 546 Edifice sa ravnim datumom
Casio EFR-546D-1A
Hvala narode, pogledao sam casio satove sa tog sajta i nesto mi se ne svidjaju.. @Nesa, pa dopada mi se plavi Orient Mako, takav izgled jurim..
Ako hoćeš baš Orient Blue Mako, onda je cena nešto skuplja. Jedino možeš da sačekaš da se na kupujemprodajem.com ili na forumskim oglasima pojavi neki polovan, pa se može kako-tako uklopiti u budžet. Orient za koji pitaš je mehanički, a oni su skuplji od kvarcnih.
Imaš li neke smernice po pitanju izgleda, pa da probamo da nešto nađemo?
Clockwork
Jedino ovako nesto,ali malo premasuje cifru,ako vec gledamo plavi sat i automatik.
http://www.dutyfreeislandshop.com/ci...0m-gents-watch
Zapao mi je za oko ovaj Casio od jeftinijih, mada ne mogu nigde da ga nadjem kod nas..? Jel ima nesto bolje do 100e od ovog modela? Casio MDV106-1A Jedino sto mi se ne dopada je gumena narukvica..
Onda ti prijatelju ne znas sta hoces,ali sve je stvar ukusa i izbora.[emoji4]
Pa ne znam sta da ti kazem.. Taj Citizen mi se po izgledu ne dopada nesto specijalno, mada bio si blizu sa tim predlogom :) Vise ciljam na izgled od Orient Mako sata, gorenavedeni Casio mi je blizi tome..
Srecno sa kupovinom.[emoji106]
Onda uzmi taj iz inostranstva. Ovo je malo tržište i uvoznik ne može da ima širok izbor ili cenu kao npr. američki, jer nije isto uvesti stotinak i nekoliko desetina hiljada primeraka istog modela. Osim toga, ako uvoznik ima radnju, mora da plati poreze, dažbine, radnike i slično, dok web-prodavnica nema takav trošak. Nažalost, mala tržišta se suočavaju sa takvim problemima, pa ukoliko nema odgovarajućeg sata ovde, bolje je da ga poručiš iz inostranstva.
Druga opcija je da pitaš našeg prodavca, tj. www.satovi-online.com da li mogu da poruče taj model i kolika je cena, ali moraćeš da sačekaš neko vreme.
Edit: Ipak ioma i nekih sličnih kod nas, a nisu ni skupi. Pgoledaj ovo sa linka:
MTP-1290D-2AVEF
Edit 2: imaš isti sat i ovde: Casio satovi muški , Satovi i nakit , Beograd , Srbija , Sattrade
Izvini na kasnom odgovoru, stvarno je steta sto imamo tako ogranicen izbor satova. Bas sam razgledao po internetu sta sve ima da se kupi i place mi se :D Takodje sam malo iskristalisao sta mi se vise dopada. Ronilacki satovi, "cistiji" dizajn brojcanika kao kod Casio MDV106/Seiko Sea Urchin/Orient Mako. Crna ili plava boja brojcanika. Koliko sam razumeo, za ovaj novac moze samo kvarcni sat ili neki seiko automatik? Takodje ostaje pitanje velicine, malo su mi tanje ruke, merio sam obim zgloba (18cm). Trebalo bi da izbegavam vece satove?
Nije to strašno, ja imam obim 17 cm pa mi 40 - 42 dobro stoji. Juri šta ti se sviđa, gledaj po netu, i da se naruči nije puno, možda se u oglasima pojavi nešto....
Drage kolege a prije svega koleginice može li mala pomoć?
Želim da jako dragoj ženskoj osobi za rođendan (koji je u januaru) poklonim ženski sat u navedenom cjenovnom rangu.
Uslovi su: metalna narukvica, novi sat, kupovina u nekom od prodajnih objekata u BG (da mogu pogledati uživo)..
Kolega,skoro sam bio u slicnoj situaciji,mozes li mi reci,da li se radi o starijoj ili mladjoj osobi,poslovni ili sportski stil,da li ima tanju ili puniju ruku,kakav bi joj se sat po tvom misljenju vise dopao?
Mozda zvucim malo napadno,ali veruj mi,kada ne poznajes osobu za koju biras sat ili dajes savet,mnogo je teska situacija.
Ma, kolege nije ništa skriveno, naravno. Radi se o mlađoj osobi dvadesetih godina i nije poslovni a ni sportski stil. Student je u pitanju. Najprije je modni stil, kao i svaka mlada osoba, ali ja ne bih neki modni sat. Tražio bih nešto oko 38 mm prečnika, znaći ne preširok ni preuzak.
Kao da sam znao,za gotovo identicnu osobu sam trazio sat i gledao sam nesto na ovom sajtu:http://www.sattrade.co.rs/espritzenski.html
Nekako mi je Esprit medju najboljima u tom rangu,kada su modni satovi u pitanju.Poznajem par osoba kojima Esprit sat traje skoro 10 godina bez problema.
Moj favorit je ovaj model Esprit TP10896.Izdvaja se od ostalih dizajnom kucista,neutralan je i moze se kombinovati gotovo uz sve i ima vise funkcija.Cena je 13.900,00 dinara.
Nadam se da sam pomogao.[emoji4]
Nenade, hvala ti. Otprilike je to ono što sam i tražio...
Nema na cemu kolega.
Ukoliko se odlucis za ovaj model sto sam ti predlozio,obavezno napravi par fotografija,jer i mene zanima kakve su slike uzivo.
Pozdrav svima.
Zeleo bih da iznenadim devojku sa satom, s obzirom da vec duze vreme pominje kako bi volela sat koji ima bronzanu narukvicu (metalna narukvica u boji bronze). U principu, to je i jedini zahtev, u cenovnom rangu do 10,000 RSD i da ga Sense ima u ponudi.
Zahvalan unapred za predlog/e.
Pre koji mesec sam tražio sat za suprugu. Nisam imao striktan limit, ali moja supruga ima dosta specifičan ukus, pa sam imao dosta problema da nađem odgovarajući sat. Uglavnom joj se ne sviđa dizajn "ženskih" satova. Cirkoni i čudni oblici nisu bili opcija. Tako da sam bio u potrazi za "muškim" satom manjih dimenzija ili "ženskim" satom sa milnimalističkim dizajnom. Indirektno sam došao do toga da joj se sviđa Nomos Minimatik, ali to je na žalost izvan mog budžeta.
Gledao sam Seiko, Tissot automatike, Fosil, modne marke... Ali nisam našao ništa što mi je zapalo za oko. Onda sam počeo da pratim oglase za polovne satove i posle par nedelja sam naleteo na Omikron navijač iz šezdesetih. Sat je bio u perfektnom stanju, bez ikakvih tragova korišćenja. Na pleksiju je bilo par vrlo blagih ogrebotina, koje su mogle nastati i prilikom pakovanja. Sve u svemu, sat je izgledao kao da je nov, iako je star pedesetak godina. Malo sam se dvoumio oko kupovine, ali sam na kraju ipak uzeo sat.
Platio sam ga 7000. Redovan servis 1500 i narukvicu 1500. Sve u svemu, uključujući i pakovanje, sat me je izašao tek nešto iznad 10000.
Ovo je krajnji rezultat:
Prilog 130608
Ja sam prezadovoljan kupovinom, a što je još važnije, i ona je zadovoljna. Pored sata koji izgleda fino, ima nešto što je par decenija starije od nas samih, što ga čini posebno interesantnim.
Ako bih cepidlačio, bilo bi još bolje da je sat manji neka 2mm, da se nešto lakše navija i da je za nijansu tiši. To ću verovatno dobiti kada jednog dana pazarim Nomos Minimatik. :)
Sve u svemu, sa budžetom do 100 eura, jedna opcija može biti i stari, očuvan sat. Takav sat nije lako naći i mislim da je potrebno dosta vremena da naletite na nešto dobro. Osim toga, kupovina starog sata nosi i određeni rizik. Ipak, možda je nekom ova opcija zanimljiva.
Pozdrav narode.
Imam 18 godina i hteo bih da kupim svoj prvi originalni sat koji bih nosio svakodnevno.
Nisam za previše elegantnu varijantu i za sata mi je najinteresantniji Casio G-Shock GA-100 koji sam našao za 90e. Je l to okej cena?
Još neka preporuka?
I Casio Edifice satovi su mi lepi, mada ima previše kopija istih.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
I G-Shock i Edifice su dobri satovi pa biraj šta ti više odgovara.
Takođe i G-Shock satovi se dosta kopiraju pa obrati pažnju gde kupuješ
Preporuka je da sat kupiš kod ovlašćenog prodavca ali ako je baš velika razlika u ceni kolege preporučuju prodavce Vladimira iz Zrenjanina i IgorCasio - oba sa KupujemProdajem.