3753.50 nema tacnu frazu na backcase-u ispisanu. Vidim da mnogi poznavaoci zbog toga umanjuju njegovu vrednost. Pre bih uzeo 3750.50 sa plexijem + dokupio Omegin safir backcase za 150 eur ili jos bolje kad bio se jos proizvodio 3752.50 koji ima napred plexi, nazad safir i tacnu frazu ispisanu. Nazalost, sad svakako nisam siguran da bih se toliko ispruzio. Imam neke druge planove ove godine pa ne bih da trosim vise nego sto moram. Dakle, budzet cca 2000 Eur.
Tag Heuer Carrera je super sat, ali me jednostavno Tag kao brend odbija. Kad bi to prevazisao, mozda bih ga kupio. Breitling, ne znam, ne svidja mi se izgled manje vise cele kolekcije dok o kvalitetu nemam lose misljenje.
Bomasje?
Nekako mi Concuest najmanje karaktera ima od svih, zato me valjda i cudi da je to prvi izbor vecine...zasad. Neko objasnjenje?
Registracija
Help

37Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
. Nazalost, sad svakako nisam siguran da bih se toliko ispruzio. Imam neke druge planove ove godine pa ne bih da trosim vise nego sto moram. Dakle, budzet cca 2000 Eur. 
. Neko objasnjenje?

Odgovor sa citatom
Tesko...sa spustanjem cene, dogovorima i ostalim mozda moze nesto malo ispod 3000...Ako znas gde ima,molim te pusti mi na pp

Bookmarks sajtovi