Citat Vladimir Pejakovic kaže: Pregled poruke
Prvo dobro dosao i nadam se da cemo se dugo druziti ovde Naravno da je mehanizam sata bitan za sat. Ta tvrdnja je samo imala dodatnu tezinu u proslosti zbog toga sto satovi nisu bili pristupacni kao danas i gledalo se da se uzme sto kvalitetniji sat da bi vlasnika sluzio sto duze. Medjutim i danas je po meni mehanizam najbitnija stavka. Generalno, usudio bi se reci, svajcarci su neprikosnoveni - posle ostali neka se poredaju kako hoce. Elem, kao sto su i druge kolege pomenule, za budzet kojim raspolazes - Seiko je nekako najlogicniji izbor. Srecna kupovina i ocekujemo slike
Nekako je Seiko od svih od odskocio po pitanju izbora, a koliko vidim i kvaliteta za te novce. Kao bivsi 'japanski' stipendista tokom studija, morao bih se toj drzavi oduziti izborom njihovog brenda Da ne objasnjavam dalje detalje, iskreno se nadam da cu u narednih nekoliko dana doneti odlukui kupiti sat koji mi se ucini najbolji. Naravno, automatik dolazi u obzir. Samo mi reci, s obzirom na to da sam novi ovde, gde se kace te slike novih satova?

PS: Odusevljen sam kulturom clanova foruma i nacinom ophodjenja. Ovo je zaista drustvo za pozeleti. Veliki pozdrav!