Evo da se i ja malo uključim u ovu temu. Ponosni sam vlasnik jednog Zeppelina i uživam u njemu, evo već godina dana. Najtoplije ga preporučujem...
18.12..jpg
Evo da se i ja malo uključim u ovu temu. Ponosni sam vlasnik jednog Zeppelina i uživam u njemu, evo već godina dana. Najtoplije ga preporučujem...
18.12..jpg
pa evo citizen nigthawk je oko 200-250 eura ( zamisli da nema sve te brojke i to je to)
agerymu7.jpg
ps . dial je na prvi pogled pretrpan,ali posle par minuta nošenja sata jasno je da je ustvari izuzetno pregledan što se tiče osnovne operacije-čitanja vremena . pozz
Poslednja ispravka: nele (15.1.2016. u 13:44)
Da, razmisljao sam i o nigthawk-u, ali rekoh ajd da probam prvo nesto sa automatikom, pa ako se ne nadje da idem i na tu opciju. Taunus, Ticino se narucuje verovatno samo preko neta iz Kine ili odakle vec?
Zeppelin je bassamo sto bih uzeo nesto poput gore postavljeg.
Poslednja ispravka: bolton (15.1.2016. u 14:46)
Nisam ni ja kupovao nista iz inostranstva, zato i trazim neke nemacke sajtove. Znam za ove nemacke firme, kao i Orientuhren.de...da li ima jos zanimljivih sajtova? Probao sam da nadjem, ali mi svapski bas nije poznat :-S
Ako tražiš citizen koji Nele preporučio, za taj novac se može kupiti i kod nas. Evo linka:
Citizen satovi
Imam Nighthawk i veoma sam zadovoljan. Preporučujem verziju sa metalnom narukvicom.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Orientuhren.de zaobidji u sirokom luku, covek je prevarant i seljacina najveca!!!
Ako ces kvarc onda Nighthawk, ako ces automatik za te pare pogledaj Seiko pilotske satove po netu mozda ti se dopadne nesto.
U stalnoj potrazi za nekim zanimljivim satom nabasao sam na ovo...
PRAETORIAN Legionnaire Automatik - Lederarmband - PRAETORIAN Legionnair Automatik - MilWatches.com - Military Watch Store
8215 mehanizam, safirno staklo, e sad, kakva je obrada, koliko su zaista kvalitetni? Za taj novac moze i Laco, sto je po mom misljenju sasvim logicno, ili se varam?!
Bookmarks sajtovi