Prvo da kazem da o satovima ne znam skoro nista i treba mi pomoc.
Posto mi je proslo punoletstvo i sada sam skupio neki dinar i voleo bih da kupim sat za taj novac. Iznos je oko 30.000 rsd... Sada imam vise problema, prvo ne znam ni u kojoj prodavnici, tj. koja daje razumne cene? Drugo i bitnije ne znam koja marka je dobra za taj novac, a sto se samog sata tice voleo bih da bude mladalacki ali ne "prenabudzen", ne kic neki nego klasa... Sada znam da klasa za taj novac bas i ne moze da bude... U mom izboru su ostali bili Royal London, Festina i Fossil ali sam procitao da nisu bas najzadovoljniji kupci pa bih zatrazio strucnije misljenje
Hvala na pomoci i mozda jesu preopsirna pitanja ali mlad sam, jel moze da mi se oprosti?![]()
Registracija
Help

18Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Zeleo bih sat koji nema beskorisne funkcije da kazemo za normalnog momka tj. bez tachymetra recimo... Iskreno da Vam kazem ne znam ni sta sat sve moze da ima, niti koje su beskorisne a koje mogu biti korisne... Prvi put cujem i za tachymetar sada dok sam gledao review nighthawka predlozenog... Lep predlog svakako ali je "prenabudzen" za mene... Znaci bez tachymetra i vremenskih zona recimo... U principu da ima Datum, stopericu i dane u nedelji bi bilo super... Momci ja se jos jednom izvinjavam, mozda glupo pisem ali bitno mi je ovo pa ne bih da pogresim

Bookmarks sajtovi