Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 29
Like Tree45Likes

tema: Pomoć oko izbora Citizen Navihawk sata ? Hvala !

Threaded View

Stariji član Avatar korisnika sin.er
    Član od
    20.1.2014.
    Lajkovi
    16776
    Reputacioni uticaj
    92

Određen forumom Re: Pomoć oko izbora Citizen Navihawk sata ? Hvala !

Ja mislim da nije stvar u clanu kao takvom vec u cijeloj prici.

Hbga navigava covjek okolo,i zbog radne atmosfere na mjestu je ocigledno uhvacen u rutinu. Brod i to je to,sa 16 satnim smjenama itd. I kad nisi na poslu na poslu si. Doslovno spavas par metara od radnog mjesta. Kao i svaki offshore posao uzasno stresno. Plati se ali krvavi novac.

E sad zasto sam ja ovo sve napisao?

Zato sto decko ima malo slobodnog vremena i dolara i ocekuje odgovor. Ali ne za 5 dana,vec sad. Sad je u Vijetnamu,sad je para u djepu. Sad.

E sad.. druga stvar je jednostavna: nosi ono sto ti se svidja. Visodate je odlican sat i uklapa se u odijelo shemu. To sto je 38 mm je cak i preveliko za dress.

Dress sat treba biti malen i neprimjetan. Al ajd...posto je moda nositi 50 mm satove,ajde 38 mm je novi 35 mm.

Al opet..druga strana. Zasto ti je presudno sta drugi misle?

Ako se kreces u krugu gdje ti je vazno sta drugi misle,onda se kreces u pogresnom krugu. Promjeni ljude oko sebe.

Ako je tebi vazno sta drugi misle o tebi na osnovi onoga kako izgledas ,sto nosis ili kakav sat imas,promjeni sebe.

Ja sam ti cak rekao: gle ako ces nositi navyhawk na kosulju uzmi zlatni. Sta te zaboli sta ce ti reci neki sin.er ili tkogod drugi. Tvoja para,tvoj izbor,tvoja ruka.

Ja danas nosim 2 sata:

Darwil je upravo stigao,testiram mu odstupanje I rezervu snage. Casio je referentna vrijednost,Darwil je nastiman po njemu. I jos idem do zeninog butika u grad sa oba na ruci. Bas me briga sto ce ko misliti o tome.

A povrh svega...35 mm satovi. A ja ruku od 18,5 cm.

Nosi sto zelis,budi svoj. Nemoj nositi replike,budi ljubazan prema ljudima,kreci se na svjezem zraku,ne jedi masno. I zivjet ces sto godina.

U zdravlje!

sent from my LV using Gucci
    Poslednja ispravka: sin.er (18.12.2016. u 15:30)

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •