pozdrav! novi sam ovdje, ali sam procitao puno foruma o satovima.nesto sam i nauciopa se nadam da cete mi pomoci oko ovog sata. kupio bih si svoj prvi sat pa bi htio nesto kvalitetno i dugotrajno, jako sam se zainteresirao za citizen seiko i ekipu.. ali mi je jedan sat upao u oko i vjerujem da ce na kraju taj pasti. medutim o tom satu nisam uspio naci nista na internetu pa se nadam da cete mi pomoci. zanima me sto mislite o njemu, kakav mehanizam ima, da li je kvalitetan i dali vrijedi kupiti tako nesto..slobodno preporucite jos koji, ali ovaj mi je tako sjeo da bi ga odma iso kupiti
Nautica Watches | Nautica Men's NST 101 Chrono Blue Leather Strap A18539G
Registracija
Help

LinkBack URL
About LinkBacks
pa se nadam da cete mi pomoci oko ovog sata. kupio bih si svoj prvi sat pa bi htio nesto kvalitetno i dugotrajno, jako sam se zainteresirao za citizen seiko i ekipu.. ali mi je jedan sat upao u oko i vjerujem da ce na kraju taj pasti. medutim o tom satu nisam uspio naci nista na internetu pa se nadam da cete mi pomoci. zanima me sto mislite o njemu, kakav mehanizam ima, da li je kvalitetan i dali vrijedi kupiti tako nesto..slobodno preporucite jos koji, ali ovaj mi je tako sjeo da bi ga odma iso kupiti

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi