Sta mislite o satovima ovog brenda,licno me zanima Longines evidenza.
Sta mislite o ovoj seriji i mehanizmima koji se ugradjuju u njih da li vrede tolko kolko kostaju.
Sta mislite o satovima ovog brenda,licno me zanima Longines evidenza.
Sta mislite o ovoj seriji i mehanizmima koji se ugradjuju u njih da li vrede tolko kolko kostaju.
Mislim...dakle postojim,
Mislim da serija Evidenza nije losa.Lep dizajn,kucista su masivna, tabla lepa,mehanizmi Eta (doduse modifikovani). Postoje verzije sa quartz mehanizmom i ja to ne preporucujem. Svaka cast Nikoli Tesli i ljudima koji proizvode satove na struju..ups..bateriju ali da se ja pitam izabrao bih stopericu serija Evidenza sa automatik mehanizmom Eta-kalibar 2894 (doduse modifikovan)pa nek ide zivot. Ovi, tzv. obicni modeli se krecu oko 1400 eur. a model koji ja biram je nesto skuplji i njegova referenca je L2.643.4.51.4
Evo slike pa ti misli...
Pozdrav,
Milan![]()
Ne bih imao puno da dodam na Milanov odgovor (za koji je zaslužio još jednu karmu), a dodao bih svoje mišljenje da ne vredi tih para i da bih ja za taj novac verovatno kupio neki nemački sat.
Drugim rečima odgovor na tvoje pitanje i dalji tok teme bi mogao da ode u istom pravcu kao u postojećoj temi:
http://www.svetsatova.com/index.php?...p;id=1224#1381
Pozdrav,
V.S.
Ukusi su različiti i o njima ne vredi raspravljati i svako ima neku svoju marku koju preferira, pa tako i ti. Niko nije rekao da nemaju kvalitetnih modela u svojoj ponudi a Milan je to sasvim lepo prezentovao u svom postu! Suština je da za novce koje je Sub želeo da odvoji može da se uzme kvalitetniji sat ili je možda bolji izraz, sat koji pruža daleko bolji odnos cena-kvalitet!
ispravan link iz Vladanovog posta
pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Hvala na odgovorima moram priznati ovaj model koji si predstavio i meni je jedan od interesantnijih.
Jos jedna stvar me je prijatno iznenadila u roku od nekih 7 dana su mi poslali katalog svoji proizvoda isti onaj katalog koji dileri kod nas ljubomorno cuvaju
sub wrote:
To svi ozbiljniji proizvođači rade, bolje da ti ne kažem koliko ja imam katalogaJos jedna stvar me je prijatno iznenadila u roku od nekih 7 dana su mi poslali katalog svoji proizvoda isti onaj katalog koji dileri kod nas ljubomorno cuvaju![]()
Pozdrav,
V.S.
Bookmarks sajtovi