Nemaš brige sa tim satom, čak i da praviš zarone u bazenu, ja sam sa jednim drugim Casio modelom baš dugo plivao više od godinu dana 3-4 puta nedeljno a bio je wr 50m, čak sam na Tašu redovno preranjao širinu par puta (ne odjednom) na 5m dubine i nisam imao nikakvih problema sa satom... G-Shock je dobro rešenje, ali ako ti treba samo za plivanje sat, možda je bolje da izabereš neki jeftiniji, do tri hiljda možeš naći solidan Casio kojem će baterija trajati mnogo duže jer je običnom G-Shocku koji nije Tough Solar radni vek baterije oko 2 godine, a kada dodje vreme, zamena zajedno sa dihtungom koštaće te skoro kao i taj sat... Tako da ako tražiš što jeftinije rešenje mislim da si odabrao dobar sat ili eventualno ovako nešto Casio W-734-1A baterija bi trebalo da traje 10 godina, a neka traje za taj novac i duplo kraće...
![]()
Registracija
Help

4Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
) na 5m dubine i nisam imao nikakvih problema sa satom... G-Shock je dobro rešenje, ali ako ti treba samo za plivanje sat, možda je bolje da izabereš neki jeftiniji, do tri hiljda možeš naći solidan Casio kojem će baterija trajati mnogo duže jer je običnom G-Shocku koji nije Tough Solar radni vek baterije oko 2 godine, a kada dodje vreme, zamena zajedno sa dihtungom koštaće te skoro kao i taj sat... Tako da ako tražiš što jeftinije rešenje mislim da si odabrao dobar sat ili eventualno ovako nešto 

Odgovor sa citatom

Bookmarks sajtovi