Pozdrav svima na forumu!
Pošto volim rekreativno da plivam, shvatio sam da mi se smučilo da čkiljim na sat na semaforu na bazenu. Znači, tražim sat koji: košta što manje, da bude digitalan (nije obavezno, ali mislim da je čitkije shodno uslovima korišćenja), sa sekundarom, i naravno, vodootporan xD
E sad, ja sam, čini mi se, takav sat i našao, recimo ovako nešto Casio AE-1000W-1A (WR100M). Znam da je po WR specifikaciji to dovoljno za plivanje, ali me interesuje da li bi ovaj sat mogao da izdrži 2-3 puta nedeljno po sat vremena plivanja bez problema? Naravno bez pritiskanja dugmića?
Hvala na odgovorima i eventualnim drugim predlozima i sugestijama
Registracija
Help

4Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom

) na 5m dubine i nisam imao nikakvih problema sa satom... G-Shock je dobro rešenje, ali ako ti treba samo za plivanje sat, možda je bolje da izabereš neki jeftiniji, do tri hiljda možeš naći solidan Casio kojem će baterija trajati mnogo duže jer je običnom G-Shocku koji nije Tough Solar radni vek baterije oko 2 godine, a kada dodje vreme, zamena zajedno sa dihtungom koštaće te skoro kao i taj sat... Tako da ako tražiš što jeftinije rešenje mislim da si odabrao dobar sat ili eventualno ovako nešto

Bookmarks sajtovi