Dijagnoza ima lošu prognozu : Satitis Seikosus Cronica![]()
Dijagnoza ima lošu prognozu : Satitis Seikosus Cronica![]()
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Neko rece da je Orient takodje dobar proizvodzac satova,ali bih hteo da cujem nesto ukratko o njemu.Posto mi ne javljaju nista u vezi Vostoka,nasao sam ovaj Orient,pa me zanima vase misljenje o njemu,evo i linka: Buy Orient - Watch Prices Online
Stara Japanska kompanija sa tradicijom i sopstvenim mehanizmima.Savrsen odnos cena-kvalitet.Orient je preduzece kcerka velikog Seika.
Jako popularni u USA i Rusiji.Proizvode mozda i milione satova godisnje a svi ih hvale,sto znaci da je kontrola samih satova na jako velikom nivou.Cuveni Orient Mako im je napoznatiji sat i uziva status legende medju ljubiteljima satova.
Ovo ti i vise nego dovoljno da za pocetak znas o njima,da te ne smaram sad nekim tebi nebitnim podacima.
Ako kupujes Orient sat,slobodno naruci sa ovog sajta.Iz Nemacke je tako da stize za tren oka.
www.orientuhren.de orient automatic watch diver automatikuhren taucheruhren deep
Nadam se da sam ti makar malo pomogao.
Pozdrav.
Slobodan.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Kakvo je tvoje misljenje o ovom satu,inace,model je izasao u decembru prosle godine,pa je relativno nov.Malo me brine ovo oko garancije,sta ako mu nesto bude,to su zavrzlame oko slanja,mada msm da ne bi trebalo nista da mu fali bas za tih godinu dana...Msm da su marka,cena i model za moj prvi automatik bas zadovoljavajuci...I deluje mi kao sat i za mlade i za starije...jer najmanje bih voleo da kupim neki dedovski sat...Hvala na odgovoru...![]()
Svaki Orient predstavlja dobru i pametnu kupovinu.
To je Japanski sat tako da je mogucnost nekog kvara na apsolutnom minimumu minimuma.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Nov sam na forumu,ne bih da pametujem,ali mislim da generalno japanci imaju najbolji paritet cena-kvalitet!Ja sam takodje u rebusu, kao i moj sugradjanin Nenad,šta kupiti?!Ja bih automatika,i nešto sam gledo J-springs povoljne cene i simpatičan dizajn,ili možda SEIKO SNZG13K1?Šta vi mislite?Unapred hvala!
Dobar je taj Seiko ,a mozes da dodas jos malo za Seiko SNZH55K1
Evo i video klip o Orient satu,bas mi se svidja sto je pilotski,a iluminacija je bolesna,blago receno... =D Orient Flight Model - ER2A004D - YouTube
Bookmarks sajtovi