Pozdrav Djordje, jel toliko tesko da procitas moj prvi post i vidis sta sam napisao ?
Ja sam pokusao da se nadovezem...
Pozdrav Djordje, jel toliko tesko da procitas moj prvi post i vidis sta sam napisao ?
Ja sam pokusao da se nadovezem...
Ocigledno nisi razumeo svrhu mog posta,koja se odnosi na dupliranje tema.
Nema veze da li je neko laik,nov na forumu ili odlicno poznaje problematiku satova,kao i samo funkcionisanje foruma. Jedna od stvari u vezi funkcionalnosti foruma je i ta,da se ne otvaraju iste teme vise puta. Zbog toga je i postavljena "lepljiva" tema (kao i neke druge) u vezi kupovine sata u odredjenom cenovnom rangu.
No,OK,ako smatras da sam napravio gresku i da nisam procitao tvoj post,izvinjavam se i slobodno nastavi zapocetu diskusiju i nadovezi se na ovu dupliranu temu.
Pozdrav.
L3.660.4.76.6 - Conquest - Sport - Watches - Longines Swiss Watchmakers since 1832
Prave ga i u crnoj varijanti, samo ga moras naci. Malo skuplji od hilajadarke, oko 1100, naravno, ne da ga uzmes kod nas (u Srbiji ili CG ili bilo gdje na ex YU prostorima) posto su cijene ovuda jednostavno lupeske.
A moze i ovaj, mada je nesto vise "sporty"
L3.643.4.56.6 - HydroConquest - Sport - Watches - Longines Swiss Watchmakers since 1832
Oba dodju sa 27-o rubinskim ETA 251 262 mehanizmom i standardnim Longines odnosom kvaliteta i cijene.
Malo skuplje od onoga sto trazis (govorim o novim, iz radnje) ali tu greske nema.
Kad vec imas namjeru da das toliki novac za sat, 100 vamo ili tamo ne cini veliku razliku a sa njima si siguran u kvalitet.
Vizuelno je vec pitanje ukusa ali, kao vlasnik Longinesa, apsolutno garantujem da ces biti odusevljen.
Poslednja ispravka: Jovan HN II (30.8.2012. u 13:27)
Ja sam postavio post bas u toj temi za koju si ti link ostavio, ali tamo mi niko nije odgovorio, i zato sam otvorio novu temu, ne razumemo se izgleda, ali nema veze.
Jovane svidja mi se ovaj Longines, mada si u pravu da izgleda malo vise sporty, ali smo na dobrom putu, ovako nesto mene zanima, samo da se dokopam kompa pa cu da postavim neke slike mojih favorita, a koliko je ovaj sat otprilike ?
Kod nas (ja sam u CG, ali vazi i za SER) nemam, iskreno, pojma posto "cijene" kod nasih "predstavnika" odavno vec ne pratim jer je to cisti lopovluk.
U Njemackoj i Austriji sam vidjao slicne kvarcne HydroQ modele za oko 850-900 Eura (od cega odbijes i PDV, nekih cirka 20%, kad kupujes u TaxFree radnji), a za kes su spremni da daju i popuste.
Automatici su oko 1200-1300.
Ako gledas nesto ovakvo, mislim da u tom cjenovnom rangu neces naci nista bolje, makar novo. Ovo govorim kao covjek koji nema povjerenja u firme koje na istom trzistu imaju istovremeno modele od 150 i 2000 Eura.
Poslednja ispravka: Jovan HN II (30.8.2012. u 14:18)
Izvinjavam se kasno sam video da si napisao 2 posta![]()
I ovaj prvi mi deluje simpaticno samo da ga pronadjem u crnoj boji, a gde je najbolje gledati satove u ex Yu, kontaktiracu Malbasica sa njih sam cuo...
Za preporuku domacih prodavaca ce morati neko drugi da se javi, zaista nisam upucen jer sam ih koristio samo za potrebe servisiranja.
Kod ovakvih satova, ja sam radiji da iskoristim neko putovanje za kupovinu pa makar se i malo strpio, posto sigurno izadju znatno jeftinije nego da se kupuju kod nasih gulikoza.
Bookmarks sajtovi