Scusa, ma io sono totalmente confuso!
Moraš da postaviš linkove satova koji ti se sviđaju, barem približno sviđaju, jer ovako možemo samo da nagađamo i sumnjam da ćeš dobiti pravu preporuku, a da budem iskren ja te ništa nisam razumeo, nažalost. Izvini...
Kako to misliš "besni" satovi i na šta se odnosi nakićeni? Evo ti primer jednog skupog sata, barem skupog za naše prilike!
Ono što ja nikako ne kontam jeste sledeće...
Kažeš da voliš da satovi vuku na klasiku, ali ne previše, da ne voliš da su nakićeni a sa druge strane navodiš primer jednog G-shocka koji je sve samo ne klasičan sat i predstavlja jedan moderan, čak prilično nakićen, digitalni sat sa kvarcnim mehanizmom. G-shock i displej, u suštini ne mogu jedno bez drugog (znam da ima i Giez modela i MTG modela koji su isključivo analogni satovi) ali pravi G-shock je sat sa displejom.
Pogledaj ovaj sajt, zodiac, sector i candino satove, oni imaju modele sa malo neuobičajenim narukvicama, ali su u većini slučajeva kvarcni modeli u pitanju. Sa ponudom citizena se kod nas nećeš previše usrećiti, em je slaba em su skuplji satovi preskupi.
U svakom slučaju, postavi neke linkove ili slike pa da znamo šta da tražimo i šta je ono što te privlači!
Pozdrav
Registracija
Help

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi