Lep sat svidja mi se . Takodje razumem sta hoces da kazes ali iskreno trenutno se ne osecam tako da razmisljam o nekoj daljoj buducnosti u tom segmentu. G shock sat crno crveni sam imao u 3-4 razredu osnovne skole kupljen ovde u Kraljevu za tadasnjih 200 titank maraka . Cale mi je bas danas rekao kada sam mu pokazivao neke satovi da je baterija otisla sredinom prosle godine . (vec dugo godina se ne koristi stajao je u vitrini ) tj sat sam prestao da nosim kada sam kupio mobilni :S . E sada zasto ovo kucam , zeleo sam sat koji bi mi se svideo opticki a da nije bas neko djubre . Trenutno nisam pri parama da kupujem nesto bas bas (iako volim skupe stvari kvalitetne) prvenstveno zbog sebe . Samo u ovom trenutku ne bih davao nesto mnogo para za sat . Kupio bih nesto da mi potraje barem godinu max 2 .
Ovaj seiko je bas lep pogotovo crna varijanta ali kao sto si rekao cena ja jaca .
Malopre sam gledao dosta modela vrteo vrteo i dalje npr ispljuvani fossil FOSSIL CH2695 - Koliko je sati
Mi se mnogo svidja crna povrsina sa prelepom meni narukvicom sta znam verovatno je djubre ne vredi toliko ali se meni svidja .
Обзор часов Fossil Blue Multifunctional CH2695 и CH2694 - YouTube
.
Jedino ne mogu da ustanovim materijal izrade sta je ovo neki mat metal ili plastika (sto bi bilo lose).
Drugo Casio EF 131d mi se svidja ali imam par stvari koje ne mogu da skontam u glavi sto se tice sebe . Da li mi je preozbiljno za sebe uzeti ovaj dizajn (metalna narukvica) i drugo konkretno za ovaj model unutrasnji elementi su mi nekako odskacu od ostalih delova ovog tipa satova suvise su nabudzeni nekako (kockice brojevi kazaljke ). Bas bih zeleo uzivo da ga vidim pre nego sto ga kupim . Pogotovo sto bih mogao da ga narucim sa Ebay za malo manje od 7000 din ...
![]()
Registracija
Help

7Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
. G shock sat crno crveni sam imao u 3-4 razredu osnovne skole kupljen ovde u Kraljevu za tadasnjih 200 titank maraka . Cale mi je bas danas rekao kada sam mu pokazivao neke satovi da je baterija otisla sredinom prosle godine . (vec dugo godina se ne koristi stajao je u vitrini ) tj sat sam prestao da nosim kada sam kupio mobilni :S . E sada zasto ovo kucam , zeleo sam sat koji bi mi se svideo opticki a da nije bas neko djubre . Trenutno nisam pri parama da kupujem nesto bas bas (iako volim skupe stvari kvalitetne) prvenstveno zbog sebe . Samo u ovom trenutku ne bih davao nesto mnogo para za sat . Kupio bih nesto da mi potraje barem godinu max 2 .

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi