Znas kao neko ko je nekada mislio slično prosto imam obavezu da ti kazem da ako na sat ne gledaš kao na komad garderobe, vrlo brzo ćeš shvatiti da kvarcni satovi iako sređeni, prelepi, nabudženi, sa prepuno funkcija, nemaju ono bitno, srž, onu svrhu sata da bude deo tebe, deo porodice, a ne samo komad nakita. Neka mi oproste prijatelji koji prodaju svoje, a ja svoj sat nikada nebih prodao pa ni mog starog qvarca , a kamoli dedinog starog Seika. Jednostavno puno je emocija i uspomena vezano za njega i zato ti treba sat koji će raditi više desetina godina koji će sa tobom stariti i kog ćeš ostaviti unuku. Znam da ćeš kasnije kupiti bolje, lepše, vrednije, ali prvi je prvi i zato dodaj kojih 4k imaš u Sense Watch Webshop odličan sat po izuzetno fer ceni (nije ni mali-42mm)
Evo i slika SNZG13K1.jpgsnzg13k1-2.jpgSNZG13K1-night.jpg
Registracija
Help

7Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
. G shock sat crno crveni sam imao u 3-4 razredu osnovne skole kupljen ovde u Kraljevu za tadasnjih 200 titank maraka . Cale mi je bas danas rekao kada sam mu pokazivao neke satovi da je baterija otisla sredinom prosle godine . (vec dugo godina se ne koristi stajao je u vitrini ) tj sat sam prestao da nosim kada sam kupio mobilni :S . E sada zasto ovo kucam , zeleo sam sat koji bi mi se svideo opticki a da nije bas neko djubre . Trenutno nisam pri parama da kupujem nesto bas bas (iako volim skupe stvari kvalitetne) prvenstveno zbog sebe . Samo u ovom trenutku ne bih davao nesto mnogo para za sat . Kupio bih nesto da mi potraje barem godinu max 2 .

Bookmarks sajtovi