• Nagradni kviz: Poklon Dućan vam daruje Timex sat
  Nagradni kviz priređuje Crystal Time doo (Poklon Dućan) na teritoriji Republike Srbije.


  Cilj njegovog priređivanja je upoznavanje članova Sveta Satova sa novim brendom koji nudi Poklon Dućan i nagrađivanje najupornijih.

  Nagradni fond čini:
  - Timex IQ Adventure ručni sat, muški model, ref br. T2N721 – jedan komad
  - Timex olovka sa USD flash-om od 16Gb memorije – jedan komad

  Nagradni kviz počinje 10.12.2014. i traje do 25.12.2014. godine.

  Pravo učešća u nagradnom kvizu imaju: sva punoletna fizička lica sa važećom ličnom kartom ili nekim drugim ličnim dokumentom sa fotografijom, sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, koja su registrovani član na forumu portala Sveta Satova i koja tokom navedenog promotivnog perioda tačno odgovore na svih deset postavljanih pitanja u nagradnom kvizu. Svaki član ima pravo da samo jednom odgovara na pitanja tj. da učestvuje u kvizu.

  Svaki prijavljeni učesnik koji se prijavi i odgovori tačno na postavljena pitanja do 25.12.2014. godine do 20:00h učestvuje u izvlačenju koje će se obaviti 25.12.2014. u 20:00h.

  Rezultati Nagradnog kviza, fond dobitnika i imena dobitnika će biti objavljeni na portalu Svet Satova, koji je dostupan na Internetu na teritoriji cele Republike Srbije, najkasnije u roku od 15 dana, od dana izvlačenja dobitnika.


  PRAVILA NAGRADNOG KVIZA
  PROČITAJTE
  OVDE
  PRAVILA KVIZA - Timex - Poklon Ducan.pdf
  PITANJA NAGRADNOG KVIZA
  PRONAĐITE
  OVDE

  Više o Timex satovima i novom brendu u Poklon Dućanu saznajte na portalu Svet Satova (LINK 1 | LINK 2).

  Poklon Dućan
  Timex
  This article was originally published in forum thread: Nagradni kviz: Poklon Dućan vam daruje Timex sat started by Shmizla View original post