• Timex – novi brend satova u Poklon Dućanu

    Domaća dobro poznata mreža prodavnica satova i nakita, Poklon Dućan, i dalje unapređuje svoj asortiman. U cilju da domaćem tržištu ponudi što kvalitetniji izbor kompanija Crystal Time, vlasnik prodavnica i brenda Poklon Dućan, je ove godine preuzela zvaničnu distribuciju Timex časovnika.



    Timex je brend satova koji pripada velikoj istoimenoj Timex grupaciji, a čije se sedište nalazi u Americi. Kompanija je nastala 1854. odnosno pre više od 160 godina i u tom periodu je zbor tržišnih promena menjala i vraćala se na svoju prvobitnu delatnost - časovničarstvo. U svom dugogodišnjem poslovanju ona isporučuje veliki broj pristupačnih, ali kvalitetnih i pouzdanih satova. Timex satovi se svakodnevno nalaze u upotrebi u velikom broju situacija, bilo da je reč o sportskim aktivnostima, elegantnim prilikama ili pak odlasku u svemir.



    Kada je reč o Timex satovima ne treba zaboraviti njihova tehnološka dostignuća poput Inteligent Quartz tehnologije. Ona daje mogućnost da se analognim putem uz pomoć kvarcnog mehanizma prikaže veliki broj funkcionalnosti koje su ranije najčešće bile povezivane sa digitalnim satovima. Pored toga, tu je i Indiglo osvetljenje koje je specifično po tome, jer se jednim pritiskom na krunicu sata dobija intenzivno i kompletno osvetljanje brojčanika sata. Timex je brend koji proizvodi mehanizme za svoje satove i koji čuva časovničarsku kulturu. Takođe, zanimljivo je da je Timex DataLink sertifikovani časovnik za svemirske misije od strane NASA.



    Pored muških kolekcija, dostupan je i odličan izbor ženskih Timex časovnika. Trenutna ponuda je podeljena u kolekcije: Technology, Trend, Classic, Expedition i Sport. Pojedine linije i modeli satova se ističu po svojim karakteristikama ili po broju prilika u kojima se mogu nositi. Ovih dana je Timex započeo novu kampanju pod nazivom “Wear It Well” kojom će promovisati i medijski pratiti svoje satove na putu ka postojećim i potencijalnim kupcima.

    Odličan izbor novih modela Timex satova možete pogledati u maloprodajnim objektima Poklon Dućana ili on-line putem njihove internet stranice. U cilju boljeg upućivanja u detalje određenih časovnika, posetite vama najbližu Poklon Dućan radnju i uživo pogledajte njihove karakterisitke i istestirajte funkcionalnosti.


    Timex
    Poklon Dućan
    This article was originally published in forum thread: Timex – novi brend satova u Poklon Dućanu started by Shmizla View original post