Pozdrav društvo, evo i ja da predstavim svoj prvi 24h sat! Oduševljen sam njime jer sam odavno tražio takav ali da ima 12 na gornjoj poziciji a ne uobičajenih 24 kakvi su kod većine military i pilotskih verzija. Dugo sam guglao kako bih našao po pristupačnoj ceni neki od satova sa sajta 24 hour watch watches dial dials wristwatches wristwatch 24-hour watch a eto ispostavilo se da sam kupio sat koji fime naručuju od Please wait..... i štampaju svoj logo na ciferu! Ipak, kao što kaže gazda Ivo (ivourar1), imaju kvailtetne mehanizme (Myota ili nemački PUW) i sasvim su lepog dizajna. Evo i slika da ne dužim.
Nego i jedno pitanje. Na bezelu, koji se normalno okreće, i koji je idealan za određivanje vremena u drugoj časovnoj zoni, na zoni -2, posle Azora (koji je -1) stoji oznaka Rio. Sam Rio de Žaneiro je inače zona -3 i on ima svoj natpis "R.Janeiro". Ali nije mi jasno šta označava "Rio" oznaka na poziciji zone -2? Trebao bi da bude neki referenti grad ili oznaka jer tu je okean. Ima li neko odgovor na ovo pitanje, ili možda negde grešim?
Registracija
Help

1Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi