Nisam nosio 3-4 meseca Certinu, Powermatic 80, i kad sam je ponovo "aktivirao" odstupanje je bilo oko značajno, blizu +20 dnevno. Koliko vidim to je i dalje u granicama koje su, čini mi se -5/+30 za ovaj mehanizam, ali nije to ono što mi je interesantno.
Da dodam - sat nije mažen i pažen i pretrpeo je par dobrih susreta sa štokom i ivicom zida. U početku, iz radnje, je bio na +1 ili +2 dnevno.
Da bih izmerio precizno, skinu sam neku aplikaciju i pomoću nje merim odstupanje već 8-9 dana. Odstupanje mi ne smeta, zanimalo me samo koliko je.
Prvi prosek je bio +17 ali kako nosim sat svaki dan, ponovo, sad je već spalo na +11. Nameravam da istrajem bar mesec dana u praćenju a i nošenju istog sata da vidim gde će se zaustaviti. Ostavljao sam ga u 4 različite pozicije preko noći ali to nije bitnije uticalo na odstupanje.
Ono što me zanima da li je moguće da se zbog nenošenja odstupanje pogorša a da se onda nošenjem to malo reguliše?
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Registracija
Help

11Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
na yt su pravili neke tihe kutije, oblagali iznutra sundjerom, pa su ubacivali sat sa mikrofonom od boljih slusalica, ispadali su im rezultati kao da rade na pravim timegrapheru. Al to rade vise iz zezanja ljudi kada sami pokusavaju podesiti stare satove.
. Moj telefon nije registrovao preko stakla ništa, ali preko poklopca jeste uhvatio mada, realno, jedva.

Bookmarks sajtovi