Kupio sam ga,ne mogu da vam opisem recima koliko je savrsen u svakom pogledu...
Kupio sam ga,ne mogu da vam opisem recima koliko je savrsen u svakom pogledu...
Znao sam da ćeš ga uzeti onog trenutka kada si se priključio diskusiji.
Čestitam ti na kupovini, uzeo si jedan od najlepših a verovatno i najboljih hronografa koji je u poslednjih nekoliko godina izbačen na tržište. Želim ti da te dugo služi i da ga u zdravlju nosiš.
Ti nam sada ostaješ dužan minimum 50-ak slika ovog prelepog Zenith-a, kada se slegnu utisci obavezno i review a mi, kako bi zaokružili ovu priču, ostajemo dužni jedan članak o Zenith El Primero Stiriking 10th hronografu i 4052 B mehanizmu.
![]()
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Marko
Sve čestitke!
Zavidim ti na tome kako se sada osećaš.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Alal vera!!!
Nemam drugi komentar!
Srećno ti bilo!
molim ljubavi....top gun
Auu... Svaka cast!
Marko sve čestitke i od mene, a bez ikakvog preterivanja sat izgleda FENOMEALNO!
Iskreno ne znam da li je lepši sa prednje ili zadnje strane.
Želim ti da ga u zdravlju nosiš i da ga obavezno sačuvaš za naslednike, jer mislim da je ovo model koji to definitivno zaslužuje.
Inače znam iz ličnog iskustva koliko je to ushićenje kada si u prodavnici pred samim činom kupovine sata o kojem maštaš, i bukvalno čuješ kako ti srce lupa. (zamolio bih one koji nisu pravi ljubitelji satova da ne pokušavaju da razumeju prethodnu rečenicu i da ne traže razumno objašnjenje za ovu pojavu)
Pozdrav.
Pridružujem se čestitkam. Stvarno prelijep sat i zaslužuje da ga sačuvaš za nasljednike, jer njegova ljepota neće proći ni za 100 godine. Mene naročito kod Zenita impresionira mehanizam, jer bi ga stvarno volio čuti uživo.
Bookmarks sajtovi