Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 14
Like Tree24Likes

tema: Ulysse Nardin Stranger

Hybrid View

Saradnik Avatar korisnika anbeast
    Član od
    31.7.2010.
    Lajkovi
    6258
    Reputacioni uticaj
    252

Određen forumom Re: Ulysse Nardin Stranger

Uhhh, Shmizz, lepa je pesmica, nego mi ova tvoja poruka bas, bas previse zenskasto romanticna Ovo je, bre, muski sat. (Ne kazem da muskarac ne treba da bude romantican, samo da je romantican na malo drugaciji nacin)

Bolje da su stavili:

Ono, slalo bi poruku da vlasnik sledi samo svoj put (a na tom putu je i izbor Ulysse Nardin-a) i sve radi na svoj nacin, da je prepun samopouzdanja, da uvek tacno zna sta hoce, da je zagledan u buducnost, a ne u proslost, da prima udarce ali ih i vraca, da pada i ponovo ustaje ali nastavlja svojim putem i ne ocajava - NIKAD

Mozda moze da se naruci ''custom'' melodija?
    RUS likes this.
    I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.

Administrator Avatar korisnika Shmizla
    Član od
    25.2.2008.
    Lajkovi
    11832
    Reputacioni uticaj
    250

Pa šta da radim kada jesam žensko, pa tako i razmišljam... Ljubav, romantika.. na to me asocira ta Sinatrina numera...

Odosmo mi u OFF....

Nego sada kada potenciraš to da je muški sat i sve to tako... Umesto one inicijalne balade ja predlažem ovu numeru:

Totalno muški!

Saradnik Avatar korisnika anbeast
    Član od
    31.7.2010.
    Lajkovi
    6258
    Reputacioni uticaj
    252

Tooooo....offfff....posedujem izvanredan talenat da offujem i u off topic sobi, a kamoli u nekoj krstenoj temi

Aaaa...jes' muska je ''Oko tigra'', al' za neke mladje, ovo je sat za ozbiljnije (matorije ljude), ''My Way'' je pravi izbor, prava mera
    I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •