Dragon ova je za tebe
Mislim uskoro postat i mali review.
![]()
Dragon ova je za tebe
Mislim uskoro postat i mali review.
![]()
jole, cestitke, sjajan sat!
moze li i neki info vezan za nabavku i cenu, za nas obicne smrtnike - vidim da dragon i ti pricate u siframa!![]()
jole777 kaže:
Opa jole! Svaka čast! Satić je 1. liga!
Hvala decki,cekam dragona da prebaci postove u drugu temu tako da ne spamam covjeku u temu,nisam trebao postat ovdje sliku![]()
Obzirom da je reč o Prospex liniji satova, Tuna ide u forum namenjen Seiko top liniji satova.
Znam da je često prilikom odabira novog sata dizajn prva i najbitnija osobina i da se verovatno većina neće složiti sa mojim mišljenjem (izuzetak ste vi, ekipa sa foruma) ali moram da kažem da je sat i sa dizajnerske i sa tehnološko/tehničke strane malo savršenstvo, prava bomba.
Automatik ili kvarc, na gumi ili čeliku, svejedno je... Tuna je sat kojeg definitivno vredi imati u kolekciji.
btw Jole, strpljenje je vrlina i ko čeka taj dočeka a NG je odmah tu, iza ćoška. :p
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
"Tunica" u svom prirodnom okruženju!!! Hvala za slike i svaka čast onom ko je slikao!
Prelep sat,odusevljen sam njime!
Svaka cast![]()
@jole
@dragon
Tražio sam sliku i podatak za obim zgloba za svaki slučaj! Da ne ispadne da ga kupim,a da mi ne odgovara!
Bookmarks sajtovi