Haifisch23
Smijem li koristiti(kopirati) nešto ili cijeli dio od ovih tvojih tekstova na drugim mjestima van foruma.
Pozdrav
Haifisch23
Smijem li koristiti(kopirati) nešto ili cijeli dio od ovih tvojih tekstova na drugim mjestima van foruma.
Pozdrav
Slazem se da bi bilo bolje da prepričam svojim riječima jer bi samim tim i zapamtio dobar dio.
Iskren da budem Haifisch23 je sve tako lijepo opisao da je šteta mijenjati a poznajem sebe i znam da ne bih ni približno dobro pisao.
Druga stvar: trenutno mi je na poslu haos i kad dodjem osjećam da mi je mozak kao kasa, i kad želim nešto da zapamtim ili se skoncentrisem veliki mi je napor.
Vec par (ali mi posao neda) puta hocu da potvrdim ovo sto je Haifisch23 napisao kroz moje iskustvo posjedovanja satova. Sve i jedan sat koji sam imao je imao varijacije da li zuri ili kasni par sekundi- tipa na ruci zuri 4 sek. dok u kutiji kasni 3 sek sto je slučaj sa Mojim Breitlingom koji je COSC. Rolex koji posjedujem uvijek ima minus 2 sek nebitno gdje se nalazi u kom je položaju ili je na ruci, uvijek -2 sek. Svi drugi satovi koje sam imao su varirali u zavisnosti koliko su navijeni dali se koriste ili položaj u kome se nalaze.
Poslednja ispravka: Ivke1 (30.12.2020. u 19:16)
Hvala puno Haifisch23!
Hvala.
I što sam hteo da pitam ili prokomentarišem dok sam čitao tekst, pada u zaborav i postaje minorno u količini sažetih informacija koje sam dobio u tvoja dva posta. Neizmerno hvala.
Ostaje mi samo da kažem da jako cenim i poštujem Rolex, ali ga ne volim. Isto kao i neke druge brendove u nekim trećim sferama života. Ogromno poštovanje ali ljubavi 0. Zašto? E baš zato što ga toliko ima na svakom ćošku ove naše malene planete Zemlje. U mojoj glavi Rolex uopšte nije ekskluziva zbog nekih famoznih lista čekanja kad ga ima u toj količini u poređenju sa ostalima...
Bookmarks sajtovi