Vrh sat.I ja delim Rusovo mišljenje po pitanju izvedbe sata. Beli u čeliku mi je najlepši.
Mada I ova preskočena varijanta super izgleda.![]()
Vrh sat.I ja delim Rusovo mišljenje po pitanju izvedbe sata. Beli u čeliku mi je najlepši.
Mada I ova preskočena varijanta super izgleda.![]()
Dobar je kako nije, ali posto ja vec nosim crnu Daytonu, osim keramickog bezela, sve ostalo je manje-vise isto
Medjutim, plavi me opasno privlaci, i to bas radi diskretno provucenih crvenih detalja. Plavo-crvena kombinacija mene jako lako "kupi", i to bas u ovakvom omjeru, gdje neka tamna nijansa plava dominira, a crvena se samo provuce kao diskretan detalj i satu da potpuno novo lice.
Poslednja ispravka: arch_m (1.4.2016. u 15:35)
Он сказал: "Поехали!"
16519 LN
Belo zlato sa keramičkim bezelom
Poslednja ispravka: piksi (1.4.2016. u 15:53)
Piksi hvala na predstavljanju ovdje nema promašaja,ipak je to Daytona ma šta ko mislio.Po meni je ovo vrh,jer imati neke egzotične satove sa nepotrebnim komplikacijama koji su često i nečitljivi meni ne bi predstavljalo zadovoljstvo.
to je to. Jedan submariner i jedna daytona i nista mi vise ne treba!
Ja sam pao na dupe kad sam video ovu novu belu Daytonu! Prava perverzija!
Mišić M.
Mislim da si u pravu kada kazes da je sve manje vise isto,no medjutim mnogo je veca potraznja za ovim modelom u odnosu na vreme kada su predstavili prvu daytonu.Zivim u Australiji i prosto nije moguce da se covek docepa polovnog modela,a kamoli novog.Lista cekanja u Rolex butiku je do 18 meseci uz 20 procenata depozita.Najveca primedba je naravno cena,kataloska prodaja kod nas je 17000au$ medjutim kao sto napomenuh mnogo se ceka,skoro sam pronasao jedan koji je star nekoliko meseci a prodaje se za 23000$ daleko od toga da je toliko vredno.
Bookmarks sajtovi