ma imam ja ruku za njega, seo bi kec na desetku![]()
ma imam ja ruku za njega, seo bi kec na desetku![]()
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Interesantno da se na ovom forumu uglavnom svidja ljudima...citanjem inostranih vecih foruma i tekstova vidim da vecini ljudi nije "seo". Ja sam i dalje u nedefinisanoj kategoriji....Sam deepsea mi je inace predebeo, ali to vec zavisi od zgloba pojedinacnog...vise me ovde boje bune. Taj "gradient" blue to black momenat treba da podseca na dubinu?A i lime green text...ok, shvatam da je boje Kameronove podmornice, ali mozda je to sad vec malo previse teksta..razliciti fontovi, razlicite velicine, a sad i boje.
Verovatno se nece prodavati u velikim kolicinama, sto samo znaci da ce za 10,20 godina biti trazeni Rolex vintage sat..nesto poput onog submarinera sa onim polukorodoranim ciferblatom iz 60-70ih (ako se ne varam, pokusavam da se setim tacno koji je to sat..cak ima i poseban naziv medju kolekcionarima)
Inace bas volim "obojene" Rolexe poput Hulka, Kermita i Pepsi-ja, ali ovaj mi je mozda previse "saren".
Po meni, bio bi savrsen da nema ovaj konvertor dubine na brojcaniku i da ova cuda od sertifikata imam iskljucivo na papiru, a ne na brojcaniku.
Bookmarks sajtovi