Ja mislim da sat kupljen bilo gde u svetu kod ovlascenog Rolex dilera Petrovic ionako servisira pod garancijom. Bar bi trebalo...Ali ovo je SRBIJA ( da ne uvredim neke clanove ) pa je sve moguce.
Ja mislim da sat kupljen bilo gde u svetu kod ovlascenog Rolex dilera Petrovic ionako servisira pod garancijom. Bar bi trebalo...Ali ovo je SRBIJA ( da ne uvredim neke clanove ) pa je sve moguce.
Poslednja ispravka: Vladan Stevanovic (16.6.2011. u 21:42)
Pa ako Rolex ima medjunarodnu garanciju, verujem da ima, sat kupljen bilo gde sa takvom garancijom bi on bio DUZAN da servisira. Npr.pitao sam Identico da li uvazavaju garanciju na Omega sat kupljen kod Malbasica i odgovor je bio Da, naravno.
Kao sto rekoh, trebalo bi da je tako, ali posto ne posedujem Rolex i nemam njihov garantni list ispred sebe ne mogu da potvrdim 100%.
Poslednja ispravka: Vladan Stevanovic (16.6.2011. u 21:52)
meni u identiku nisu mogli da nabave narukvicu za longines olympic.cirkus bre trazili mi da ostavim sat i tako neke gluposti bas sam se razocaro.nisam siguran kako bi proso sa tom medjunarodnom garancijom kad dodjes stvarno da uradis nesto.
Sone totalno gresis,slazem se za monstera ali kada je Rolex u pitanju zaista ne postoje velike razlike u ceni nigde u svetu.
Jednom prilikom sam usao u Rolex-ovu radnju u Becu i pitao za popust za Datejust 2,dobio sam JEDVA 5% popusta i tax free...
Nisam pazario jer sam mislio da cu naci jeftinije ali nema vise toga,sve su manji popusti cini mi se...
Za Rolex retko gde mozete dobiti veci popust od 10%, i provereno znam da Rolex insistira na jedinstvene maloprodajne cene kod svih zvanicnih prodavaca. Tako da sto se tice Rolex-a tu su cene priblizno iste kod svih zvanicnih prodavaca u Evropi. To sam licno proverio.
ja znam da sam sa pomenutim tj istaknutim medelatorima ijednim super...otisao kod Gdina Petrovica i sam seo na onu udobnu stolicu...da mi je prosto bilo neprijatno jer se nigde nisam osecao tako pocastvovan a on mozda i ne znajuci da li imam para ili ne mi je prisaou belim rukavicama i doneo moje zelj...tri modela necu ih imenovati ali mislim da se moze naslutiti...dosao decko iz servisa ne neki masni nego kao doktor u belom mantli i cak me je i on posavetovao...nije ga zanimalo tj nije ih zanimalo imam li para nego da mi docaraju samo kako je to exluzivno i na visokom nivou ....
Medju tri radnje u Beogradu gde se zna sta se prodaje...odlicni saveti a sad sve ostalo...mislim da nije vazno...
Treba otici do konkurenciju tu blizu papitati za model sata...devojcica ni ne znam da limited jednog sata je quarc i cak mi je rekla da ce mi sat dati ako se ispostavi da je baterjac...tuzno je to kad te ne nateraju da kupis kod njih sat a imaju mogucnost...
sve pohvala i jedva cekam da odem makar da probam neki satic
next year at this time I'll be a millionaire
I nis nisi pazario......eeeeee Milane, pa sto covece![]()
Bookmarks sajtovi