O kojoj cifri se radi? Znam da mogu izguglati al kad vec kazemo da je jeftiniji od ostalih Roleks satova...
O kojoj cifri se radi? Znam da mogu izguglati al kad vec kazemo da je jeftiniji od ostalih Roleks satova...
oko 4.000evra
da može arch i explorer I, malko jača cena, on je 39mm klk se sećam ali su mu sredili kopču i narukvicu pa ne zaostaje nimalo, a pogotovo nije upadljiv
P.S. zašto svi kažu jedno auto danas![]()
Poslednja ispravka: Милан Милановић (5.3.2016. u 14:00)
Ma to, onako, na najlaksi nacin ilustruje o kakvim e ciframa radi.
Mene automobili nikada nisu zanimali u toj mjeri da bi im poklonio neku vecu paznju - sluze mi da se prebacim iz A u B - i to bi bilo to, ali su, eto, postali neka vrsta lako shvatljive ilustracije u ovakvim prilikama.
Poslednja ispravka: arch_m (5.3.2016. u 14:05)
Он сказал: "Поехали!"
Namerno nisam stavljao cenu, jer jeftino ne ide nikako uz Rolex.
Inače preporučena cena je 5,400 CHF, ali uvek na to ide nešto malo popusta. Obzirom da cilj opravdava sredstvo uvek je varijanta povraćaja poreza u igri, pa cenim da se može dobiti za cca 3,500 evra,
To je i dalje brdo novca, ali opet jeftinije od mnogih drugih Švajcaraca, kome je prvenstveno bitno da sat drži cenu za eventualnu prodaju kao polovan, ovo je mi se čini kao dobra varijanta.
pa da prep cena jeste viša ali sam ja uzeo u obzir neki povraćaj poreza ili popust pa bi to bilo u nekom optimalnom slučaju oko 4000, malo niže ili više, malo teže niže
Poslednja ispravka: Милан Милановић (5.3.2016. u 14:17)
Generalno se cijena krece izmedju 4500 i 5000, ali, kako rece Boki, ima tu uvijek nacina da se otkine koja stotina. Bitno je biti uporan, pazljiv s kim se posluje, i, naravno, svjestan da se radi o vrhunskim satovima i da ne treba sanjati neke velike razlike u cijenama.
Kako god, prilican zalogaj, ali za ljubitelje Rolexa, pogotovo nekoga kome bi ovo bio prvi takav sat - dobra i fer ponuda.
OFF TOPIC
i meni isto bilo smešno u početku
ovo sam davno video, pa sam pribeležio bilo mi je smešno
arch ne zameri molim te :-)
![]()
A o tome se radilo...
Ja kontam pita me covjek zato uopste koristim automobile kao neko mjerilo cijene.
Da, po nekom automatizmu, rijecima koje se zavrsavaju samoglasnikom O, u nasem jezik se pripisuje srednji rod, ukoliko vec nisu nastale od starijih oblika koji su zavrsavali suglasnikom L, koje se vise rijetko ili nikako ne koriste.
Naravno, imenice stranog porijekla nemaju veze s gore navedenim pravlima. Dakle, muski rod, moj lapsus calami, i greska koja na nasim prostorima vec postaje "pravilo".
Nema veze sa njemackim.
Bookmarks sajtovi