Marko, tebi nedostaje upravo jedan Panerai da upotpunis koleciju. Tako da mislim da si na dobrom putu![]()
Usput, ovaj PAM 183 u celiku je i moj favorit u toj cenovnoj klasi.
Marko, tebi nedostaje upravo jedan Panerai da upotpunis koleciju. Tako da mislim da si na dobrom putu![]()
Usput, ovaj PAM 183 u celiku je i moj favorit u toj cenovnoj klasi.
Meni sve sliči da je ova huka sa Panerai-em, kako bi se isprovocirao milan zmaj da proda onog Zenith-a i pređe kod gore pomenute konkurencije :p
sorry na off-u
Gledam u njega svako malo u svom Dunhillu.
Poslednja ispravka: ANGEL II (2.5.2011. u 23:23)
Refresh - mi u drugu temu ?
Angel, Refresh nam OFF-uje temu sa Luminor-om!
Ovo je Radiomir tema.... znaci mi (Angel i ja) smo na pravom mestu
:o
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
^d1d e nasao sam ih sinoc odmah posto sam postavio post ovde ali mrzelo me da ispravljam...da to su 2 jedina radiomira 40mm a da nije ETA u njima vec Zenith Elite 680. fora je jedino sto su zlatna kucista...
Nemoj tako, ta keramika je 5 puta jača od običnog 316l čelika! Veoma korisna naprava ako kojim slučajem uzmeš Panerai-a sa svakodnevno nošenje, a i čiste estetike radi, ja bi ga uzeo. U svakom slučaju istoriski su i jedan i drugi model.
Jedino što priznajem da je potpuna greška zatvorena pozadina sata.
Ja ću 292!![]()
Bookmarks sajtovi