Kao dio ponovno lansirane kolekcije Artelier, Oris je predstavio novi muški model Artelier Date. Kolekcija Artelier prvi je put lansirana 2003. i postala je jedna od središnjih stupova Orisove kolekcije.
Novi model Artelier Date sa svojim 40-milimetarskim kućištem od nehrđajućeg čelika, iznimno je elegantan i muževan te je pravi primjer Artelierove bezvremenske estetike.
Brojčanik dolazi u dvije boje – srebrnoj ili antracit, a ovisno o njegovoj boji mijenja se i remen – u kombinaciji sa srebrnim brojčanikom dolazi crni kožni remen, a u kombinaciji s brojčanikom antracit boje dolazi tamnosmeđi kožni remen.

Obje verzije dostupne su i kao narukvice od nehrđajućeg čelika s leptir kopčom. Na narukvicama su stanjene karike kako bi se prilagodile željama suvremenog kupca. Uzorak guilloché inspiriran je Art Decoom. Dizajn kazaljki je promijenjen te su one sada tanje. Na brojčaniku se na poziciji broja 6 nalazi prozor datuma. Sat ima automatski mehanizam Oris Cal. 733, a vodootporan je na dubine do otprilike 50 metara. S obje strane nalazi se safirno staklo s antireflektirajućim premazom. Zahvaljujući staklu sa stražnje strane kućišta, moguće je promatrati rad mehanizma.

Kliknite za sliku za veću verziju

Ime:	idnthumb.aspx.jpg
Viđeno:	293
Veličina:	15,2 KB
ID:	125445